آفتابنیوز : آفتاب: به نقل از سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، سالانه 1.3 میلیارد تن غذا یعنی یک سوم غذای تولیدی دنیا بدون استفاده از بین میرود.
بر اساس این گزارش، ارزش غذای هدر رفته در کشورهای پیشرفته 680 میلیارد دلار، در کشورهای در حال توسعه 310 میلیارد دلار است و در مجموع ارزش غذایی که سالانه در کشورها از بین میرود، یک تریلیون دلار است، این در حالی است که یک میلیارد نفر گرسنه در دنیا وجود دارند.
بر اساس گزارش فائو، دلایل اصلی از بین رفتن غذا، تغییرات جهانی آب و هوایی، محدودیت آب و تاثیر اکوسیستم است.
سازمان خواروبار جهانی میافزاید: سالانه 25 درصد کالری غذاها از دست میرود، در حالی که از هدر رفتن بخشی از آن میتوان جلوگیری کرد.
بسیاری از افراد از عادات غذایی که باعث از بین رفتن غذا میشود، بیخبرند، اما با توجه به اینکه جمعیت دنیا در سال 2050 به 9 میلیارد نفر میرسد، وقت آن رسیده است که عادات غذایی خود را عوض کنند.
سازمان خواروبار ملل متحد توصیه کرده است، مردم غذاهای سالم را دور نریزند و در یخچال در شرایط بیهوا نگهداری کنند.
همچنین گفته است، اگر در رستورانها فکر میکنید غذای سرو شده را کامل نمیتوانید میل کنید، غذای نصفه سفارش دهید و از اینکه باقیمانده غذایتان را به منزل میبرید، خجالت نکشید، غذایتان را با دیگران تقسیم کنید و یک مهمانی شام با غذای باقیماندهتان بگیرید.