پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۲۷۰۵۶
۰۰:۰۲
۱۳۹۲/۱۰/۲۳

خبرگزاری فرانسه : شیطان بزرگ و محور شرارت با هم همکاری می کنند

خبرگزاری فرانسه در گزارشی نوشته است کشورهایی که یکدیگر را شیطان بزرگ و محور شرارت می خواندند حالا به تدریج و با احتیاط به سوی همکاری های مشترک پیش می روند.
۰۰:۰۲
۱۳۹۲/۱۰/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به گزارش خبرآنلاین به گزارش خبرگزاری فرانسه مسائل و مشکلات افغانستان تا سوریه و حتی عراق ، به عنوان این زمینه های مشترک برای همکاری عنوان شده است.

افغانستان جایی است که هر دو کشور ایران و آمریکا درباره آن نگرانی هایی دارند و هر دو نمی خواهند طالبان دوباره قدرت را به دست آورد. سوریه دیگر صحنه ای است که هر دو کشور خواهان پایان دادن به درگیری در آن هستند با اینکه در بسیاری موارد ، اختلاف دارند.

مخالفت دو کشور با افزایش حضور افراطی های القاعده نیز ممکن است به همکاری عجیب دو کشور در عراق بیانجامد. این گزارش می افزاید با این همه گرمی روابط دو کشور ، به مذاق اسرائیل خوش نیامده است و دیگر متحدان آمریکا همچون عربستان سعودی و همچنین جمهوری خواهان آمریکا از این شرایط خشنود نیستند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
ایران آمریکا
ارسال پیام
captcha