پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۲۷۰۷
۱۲:۲۹
۱۳۸۴/۰۸/۱۳
اولويت‌هاي رئيس جديد تربيت بدني در گفت و گو با عضو هيأت رئيسه فراكسيون ورزش

سيزده مسير سبز

۱۲:۲۹
۱۳۸۴/۰۸/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،  صحبت‌ها و اظهارنظرهاي متعدد و البته جالب او در مورد ورزش باعث شده تا از وي به عنوان نماينده‌اي در قالب يك تئوري پرداز ورزشي ياد شود.
نديمي در مصاحبه‌هاي قبلي خود تحليل موشكافانه از عملكرد مهرعليزاده را در سازمان ورزشي ارائه داده بود.
حالا او از علي‌آبادي مي‌گويد و اولويت‌هايي كه رئيس جديد سازمان ورزش بايد آنها را مد نظر قرار دهد. صحبت‌هاي نديمي را به سيزده قسمت تقسيم كرده‌ايم.
 1- افزايش سهم بودجه ورزش يا حفظ آن در بودجه‌هاي سالانه. علي‌آبادي بايد بتواند بودجه 400 ميلياردي كه در زمان مهرعليزاده به ورزش تزريق شد، حفظ كرده و حتي آن را افزايش دهد. اين مسأله جزو ضروريات امر ورزش است.


2- تسريع در اجرايي نمودن پروژه‌هاي ورزشي- پروژه‌هاي ورزشي هم در نقاط شهري و هم نقاط روستايي بايد به صورت سريع اجرا و عملياتي شوند. همچنين شروع طرح‌هاي جديد ورزش نيز از ديگر مواردي است كه بايد مورد توجه قرار بگيرد.


3- توجه به مسائل خدمات حمايتي و امدادي ورزشكاران


4- توسعه هماهنگي‌ها و تعاملات و ساير نهادها و وزارتخانه‌ها:


سازمان ورزش بايد توانايي تعامل با ديگر وزارتخانه‌ها را داشته باشد، اين تعاملات بايد به صورت قانوني نهادينه شود تا مفاد قوانين و تبصره‌هايي همچون بند چ به راحتي تحقق پيدا كند.


5- تقويت رابطه صنعت و ورزش: رابطه صنعت و ورزش از باب حمايت از تيم‌ها و باشگاه‌ها بايد تقويت شود. صنعت در ورزش امروز ما جايگاه چنداني ندارد و علي‌آبادي بايد اين مسأله را به صورت جدي پيگيري كند.


6- بكارگيري ورزشكاران در سطوح متعدد مديريتي: مديران سازمان ورزش بايد مجموعه‌اي از ورزشكاران باشند. ورزشكاران مي‌توانند در رده‌هاي مديريتي و اداره سازمان تربيت‌بدني موفق‌تر از مديران غير متخصص عمل كنند.


7- تعامل با رسانه‌هاي داخلي و خارجي: تعامل انتقادي رسانه‌ها با سازمان نبايد باعث ناراحتي سازمان شود. اين انتقادها لازمه پيشرفت كارها در يك مجموعه موفق است.


8- گسترش رابطه با نهادهاي جهاني ورزش: از جهت حفظ و افزايش سهم ايران در ميادين متعدد ورزشي گسترش ارتباط با نهادهاي بين‌المللي ورزش جزو ضروريات است.


9-پيگيري آموزش‌هاي ورزش: امروزه توسعه جزو مهم‌ترين اركان ورزش به شمار مي‌رود. رسيدن به توسعه در ورزش با گسترش مقوله آموزش دوره‌هاي متعدد امكان‌پذير است. تنها با آموزش است كه ورزشكاران تنگناهاي قانوني و غيرقانوني و ... را در ورزش شناخته و در جهت حل آنها گام برمي‌دارند.


10-پيگيري مجدانه طرح جامع ورزش: طرح جامع ورزش ثمره مطالعات و تلاش‌هاي متخصصان و كارشناسان ورزشي است. اين طرح بايد با اصلاحاتي به صورت مجدانه پيگيري شود. ثبات قانوني طرح جامع امروز جزو ضروريات ورزش است.


11-تقويت ادارات كل: تمركز زدايي در ورزش مسأله‌اي است كه با تقويت ادارات كل استان‌ها امكان‌پذير مي‌شود. تقويت ادارات كل باعث رشد استعدادهاي ورزش مي‌شود كه در مناطق متعدد كشور پراكنده هستند. علاوه بر اين بايد سعي شود تا نيروهاي متخصص در ادارات كل كشور به كار گرفته شوند.


12-بهره‌مندي از پيشكسوتان: استفاده از تجربيات مثبت پيشكسوتان ورزش و بها دادن به آنها باعث ايجاد انگيزه براي ورزشي مي‌شود.


13-توجه به تجربيات مديران قبلي: بدون شك مديران و رؤساي قبلي تربيت بدني داراي تجارب ارزنده‌اي هستند. علي آبادي بايد به تعامل با اين مديران پرداخته تا از اين طريق از اتلاف منابع و نيروهاي درون سازمان جلوگيري كند.


13 موضوع ذكر شده اولويت‌هاي جديد سازمان تربيت بدني از ديدگاه يك نماينده فعال در عرصه ورزش است. نديمي ابراز اميدواري مي‌كند كه از اين پس بتواند وقت بيشتري را براي پيگيري مسائل ورزش صرف كند. بدون شك استفاده از نظرات چنين نمايندگاني مي‌تواند راهگشاي بسياري از معضلات عرصه ورزش باشد. فراكسيون ورزش با داشتن اعضايي همچون اميررضا خادم، ايرج نديمي و ديگران در آستانه بالندگي قرار گرفته است. آيا سازمان تربيت بدني خواهد توانست از ظرفيت‌هاي موجود در داخل و خارج از مجلس استفاده كند؟





گزارش خطا
ارسال پیام
captcha