آفتابنیوز : 
در فروردين ماه 84 يك ايراني و 2 تبعه افغانستان به دنبال كشف و ضبط خودرويي حامل 653 كيلوگرم ترياك دستگير و به دادسراي عمومي و انقلاب نهبندان معرفي شدند.
يكي از كارمندان دفتر دادگاه انقلاب نهبندان با همدستي يكي از وكلا به جابجايي اوراق بازجويي از متهمان در دادسرا و جايگزيني برگههاي بازجويي پر شده توسط وكيل اقدام كردند.
وكيل اين متهمان نيز در ملاقات بدون مجوز با آنان پس از اخذ اثر انگشت مطالبي را در اوراق بازجويي نوشته و با همكاري كارمندان دادگستري اوراق اصلي را برداشته و از بين برده و اوراق مجعول را جايگزين كرده كه اين جابجايي در نهايت منجر به آزادي متهم رديف اول شد.
با مشخص شدن ورود غير مجاز وكيل به زندان و ملاقات وي با متهمان، پرونده بار ديگر به جريان افتاد و در اين بين ترفند وي براي آزادي متهم نيز افشا شد.
با دستگيري وكيل و كارمند دادگستري آنان به چند فقره ديگر از اين گونه اقدامات اعتراف كردند.در حال حاضر تلاش براي دستگيري قاچاقچي آزاد شده ادامه دارد و وكيل و كارمند دادگستري نيز در بازداشت به سر ميبرند.