آفتابنیوز : 
مسعود ده نمکی در گفتگو با آفتاب ضمن بیان این مطلب به فشارهای تبلیغاتی غرب علیه ایران اشاره کرد و با دفاع از طرح ثبت نام برای عملیات استشهادی گفت: فشار تبلیغاتی را باید با فشار تبلیغاتی جواب داد.
وی با این حال خاطرنشان کرد: عملیات استشهادی به جز ثبت نام به دل و جرات احتیاج دارد و معلوم نیست چه تعداد از کسانی که فرم های ثبت نام را برای عملیات پر می کنند، در عمل حاضرند پا به میدان بگذارند.
ده نمکی در خصوص کارآمدی عملیات های استشهادی نیز گفت: ترویج روحیه شهادت طلبی برای هر ملتی یک ارزش است و برای مثال در جنگ آمریکا با ژاپن هم علیرغم این که این جنگ صدها هزار کشته بر جای گذاشت ولی به یاد ماندنی ترین وقایع این جنگ به عملیات انتحاری کامیکاکازی ها علیه ناوهای جنگی آمریکا اختصاص دارد.
وی در پاسخ به این سؤال آفتاب که علت امتناع حداد عادل از پر کردن فرم عملیات استشهادی در همایش "مردان آفتاب" چه می تواند باشد گفت: به نظر من تدبیر و عقلانیت سیاسی و دیپلماتیک ایجاب می کند ترویج روحیه شهادت طلبی با منازعات سیاسی و دیپلماتیک خلط نشود. بدین جهت که عرصه دیپلماسی، عرصه تعامل و گفتگوست و عرصه جنگ، عرصه مقاومت و شهادت طلبی.
ده نمکی در همین راستا افزود: ادبیات دولتمردان ما با ادبیات فدایی های انقلاب متفاوت است و همان طوری که پنتاگون با یک زبان و وزارت امور خارجه آمریکا با زبان دیگری در خصوص ایران سخن می گوید، زبان دیپلماتیک جمهوری اسلامی هم با زبان مجاهدان انقلاب متفاوت است.
عضو سابق انصار حزب الله همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا خود حاضر است فرم شرکت در عملیات استشهادی را پر کند گفت: در جنگ هم برای این که ریا نشود کسی حاضر نبود تعداد عملیات هایی را در آن شرکت کرده و تعداد ترکش هایی را خورده اعلام کند ولی به قول دکتر چمران «وقتی شیپور جنگ نواخته می شود، مرد از نامرد شناخته می شود.»