آفتابنیوز : 
سیر کریستوفر میر از لحاظ صراحت و توجه به جزئیات دقیقا در نقطه مقابل تونی بلر قرار دارد . وی درخصوص مارگارت تاچر گفت : مارگارت تاچر به این دلیل که بیش از کادر حرفه ای خود به جزئیات توجه می کرد همواره مورد احترام بود .
وی ادعاهای تونی بلر در خصوص عدم وجود هر گونه ارتباط میان حملات تروریستی در لندن و جنگ عراق را به شدت مورد انتقاد قرار داده و در این خصوص گفت : اسناد بسیار مستدلی وجود دارد که ریشه تمامی حملات تروریستی در لندن در حضور سربازان انگلیسی در عراق نهفته است . تصور اینکه این حوادث هیچ ارتباطی به جنگ عراق ندارند ؛ تصور احمقانه ای است .
سیر کریستوفر در بخشی از سخنان خود با وجود تمامی انتقاداتی که از بلر به جا آورده و وی را مردی غیر سیاسی خوانده بود اعلام کرد که در بسیاری از مواقع زمانی که تونی بلر شروع به سخنرانی می کند سخنرانی وی فوق العاده است .
این مقام انگلیسی که خود از طرفداران جنگ عراق بوده در اغلب موارد هنگام ملاقات های بلر و بوش حضور داشته و وقت خود را با خواندن متن گفتگوهای تلفنی محرمانه آنها می گذراند . وی با مقاماتی نظیر دیک چنی نیز چندین بار دیدار داشته است . وی همواره در سخنان خود تاکید کرده بود که با وجود انکه از طرفداران حمله به عراق بوده همواره معتقد است که انگلیسی ها می توانستند متفاوت تر عمل کنند .