کد خبر: ۲۳۰۱۸
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۸۴ - ۱۹:۳۵

اخوان المسلمین جاه طلب می شود

آفتاب‌‌نیوز :  اولين مرحله‌ي انتخابات پارلماني مصر با حضور 1500 نماينده از احزاب و گروه‌هاي سياسي اين كشور در 82 مركز انتخاباتي در هشت استان برگزار مي‌شود.

دولت مصر نيز اعلام كرد كه اين انتخابات با نظارت كامل شوراهاي قضايي در تمامي مراحل برگزاري همراه خواهد بود.

كارشناسان نيز معتقدند، اين انتخابات نسبت به انتخابات گذشته از شور و حال بيشتري برخوردار است؛ زيرا تمامي احزاب مصري از جمله حزب اخوان المسلمين به عنوان يكي از احزاب معارض به منظور حمايت از روند سياسي اين كشور در اين انتخابات شركت خواهند كرد.

محمد حبيب، نماينده‌ي دبير كل حزب اخوان المسلمين نيز در يك كنفرانس مطبوعاتي اعلام كرد: حزب اخوان المسلمين در نظر دارد تا 100 كرسي از مجموع 444 كرسي پارلمان را به خود اختصاص دهد.

وي با اشاره به كسب 17 كرسي در پارلمان گذشته از سوي اين حزب تاكيد كرد: در انتخابات امسال حداقل 50 كرسي پارلمان به حزب اخوان المسلمين اختصاص خواهد يافت.

اين انتخابات بعد از تغيير ماده‌ي 76 قانون اساسي مصر صورت مي‌گيرد كه بر اساس آن كسب پنج درصد از كرسي‌هاي پارلمان از سوي هر حزب شرايط لازم براي رقابت در انتخابات رياست جمهوري را براي آنها فراهم مي‌كند.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین