پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۲۳۰۵۶۸
۱۸:۰۹
۱۳۹۲/۱۱/۱۹

ویروس سرماخوردگی در اردوی قرمزپوشان

با توجه به بررسی‌ پرسپولیسی‌ها به احتمال فراوان فردا هوای شیراز بارانی و دو تیم پرسپولیس و فجر در زیرباران بازی خواهند کرد.
۱۸:۰۹
۱۳۹۲/۱۱/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: آخرین تمرین پرسپولیس قبل از دیدار مقابل فجر سپاسی بعد از ظهر امروز برگزار شد.

آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از سفر به شیراز از ساعت 14 امروز در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد.

به گزارش فارس، در این تمرین بازیکنان پرسپولیس آخرین مرور کارهای تاکتیکی را در دستور کار خود قرار دادند. سرماخوردگی قاسم دهنوی، پیام صادقیان و یک بازیکن دیگر پرسپولیس باعث شده تا نگرانی در اردوی قرمز‌پوشان به وجود آید.

* با توجه به بررسی‌ پرسپولیسی‌ها به احتمال فراوان فردا هوای شیراز بارانی و دو تیم پرسپولیس و فجر در زیرباران بازی خواهند کرد.

* علی دایی در تمرین امروز هنگام فوتبال دسته گرمی ترکیب دیدار پرسپولیس و سپاهان را به میدان فرستاد و مشخص بود که در بازی فردا به احتمال فراوان دست به ترکیب برنده خود در بازی قبلی نخواهد زد.

* صحبت‌های بازیکنان و دایی در ابتدا و انتهای تمرین و هم‌قسم شدن برای پیروزی مقابل فجر سپاسی در نوع خود بسیار جالب بود.

* پرسپولیسی‌ها قرار است ساعت 17 امروز به سمت شیراز پرواز کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha