کد خبر: ۲۳۱۳۹
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۸۴ - ۱۱:۱۷

مايكروسافت ،کتابخانه سلطنتی را دیجیتالی می کند

آفتاب‌‌نیوز : كاربران از سال ميلادي آينده قادر خواهند بود به صورت آن لاين در ميان ‪ ۲۵‬ميليون صفحه از كتابهاي موجود در كتابخانه انگليس به جستجوي مطالب مورد نظر خود پرداخته و بدون نياز به رجوع به كتابخانه و يا پرداختن هر گونه مبلغي، از اين منبع عظيم اطلاعاتي استفاده كنند.

شركت مايكروسافت هم‌اكنون بودجه ‪ ۲/۵‬ميليون دلار را براي شروع طرح ديجيتالي كردن ‪ ۱۰۰‬هزار جلد از كتابهاي كتابخانه انگليس در نظرگرفته است، اما احتمال گسترش بيشتر اين طرح و افزايش تعداد كتابهاي اسكن شده در آينده وجود دارد.

در اين ميان، طبق توافق ميان مايكروسافت و كتابخانه انگليس، اين شركت از ميان ‪ ۱۳‬ميليون عنوان كتاب موجود در اين كتابخانه، تنها صد هزار عنوان كتاب را كه مدت زمان زيادي از آخرين تاريخ چاپ آنها گذشته و خطر پايمال شدن كپي رايت ناشران آنها وجود ندارد، اسكن خواهد كرد.

نسخه‌هاي ديجيتالي شده كتب اسكن شده توسط مايكروسافت، در سايت اينترنتي خود كتابخانه انگليس عرضه خواهند شد و جالب اينجاست كه كاربران مي‌توانند با استفاده از موتور جستجوي گوگل در اين سايت به جستجوي مطالب مورد نظر خود بپردازند.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین