پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /تير /۱۴۰۵
Friday 03 July 2026
کد خبر:۲۳۱۸۴۷
۱۰:۰۴
۱۳۹۲/۱۱/۲۹

جان کری با ولیعهد امارات دیدار کرد

ولیعهد امارات با وزیر امور خارجه آمریکا در ابوظبی دیدار و در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه بحران سوریه و اوضاع مصر بحث و تبادل نظر کرد.
۱۰:۰۴
۱۳۹۲/۱۱/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الیوم السابع، محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد امارات با جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا و هیات همراه وی در ابوظبی، پایتخت امارات دیدار کرد.

دو طرف در این دیدار در خصوص بحران سوریه و اوضاع انسانی در این کشور، نتایج مذاکرات ژنو 2 و همچنین اوضاع مصر و اهمیت ثبات سیاسی و اقتصادی ‌آن بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش ایسنا، دو طرف همچنین در این دیدار که در کاخ "المنیاء" برگزار شد، در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و تلاش‌های صورت گرفته جهت تحقق صلح و امنیت در منطقه و بررسی اوضاع بحث و گفت‌وگو و بر لزوم مذاکرات جدی و رسیدن به توافق برای حل تمامی بحران‌ها و رخدادهای منطقه تاکید کردند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha