آفتابنیوز : 
نماينده تهران در مجلس روز يكشنبه در جمع خبرنگاران پارلماني افزود : حرف مناسبات دولتي و توانمندي در يك قلمرو - مثلا نظامي - نميتواند مبناي قضاوت نهايي باشد.
وي افزود : كسي كه به وزارت نفت ميرود بايد "ابرمديريت" و يك "مدير استراتژيك" باشد به همين دليل در دورههاي قبل اكثر معاونان اين وزارتخانه ، خودشان در يك دوره وزير بوده اند.
خوش چهره بر لزوم احراز توانمنديهاي وزير پيشنهادي در همه زمينه ها تاكيد كرد و گفت : صلاحيت شخصي به لحاظ سلامت نفس، عدم وابستگي به جناحهاي سياسي و كانونهاي قدرت، ساده زيستي، بصيرت، علم و شجاعت براي وزير نفت بسيار مهم است .
عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان مجلس اضافه كرد: اين وزارتخانه ، مصداق اصلي شعارهاي رييس جمهوري براي مقابله با كانونهاي قدرت و ثروت است و ۷۰درصد اقتصاد كشور را در بر ميگيرد.
نماينده تهران در مجلس به تاثير بخشي نفت بر متغيرهاي كلان اقتصادي كشور اشاره كرد و افزود : نفت ضمن اين كه مناسبات اقتصادي داخلي را شكل مي دهد ، ميتواند محرك اقتصاد ايران باشد و مناسبات منطقهاي و بين المللي را نيز تنظيم كند.
وي به روند بررسي و معرفي وزيران پيشنهادي در مجلس و دولت اشاره كرد و گفت : ظاهرا دولت و مجلس يك بازي را ايجاد كردهاند كه خوب نيست و آن كشتن زمان و معطل كردن وزارتخانه استراتژيك مانند نفت است كه خسارتي را براي جامعه بدنبال دارد.
خوش چهره گفت : اگر از اين ابزار براي فشار به مجلس استفاده ميشود بايد گفت كه اقدام خوبي نيست، چون در آن صورت مجلس را به سمت مصلحت گرايي كه در راس آن جلوگيري از خسارت است پيش ميبريم .