پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۲۳۲۳۱
۱۵:۲۸
۱۳۸۴/۰۸/۱۵

اميرآبادي: پرسپوليس كم آورد

۱۵:۲۸
۱۳۸۴/۰۸/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، مهدي اميرآبادي روز يكشنبه اظهار داشت: بازي خوبي بود. به جز 10 دقيقه ابتدايي، در ساير زمان توپ و ميدان در اختيارمان بود و در آخر به نتيجه دلخواه رسيديم.
وي با ابراز رضايت از نتيجه بازي مقابل پرسپوليس گفت: در ديدارهاي قبلي خيلي هجومي بازي مي‌كرديم، اما بازي هايمان با تساوي و نتايج ضعيف تمام مي‌شد. اين بار حساب شده‌تر بازي كرديم و با دست پر از زمين خارج شديم. از اين به بعد سعي‌مان بر اين است كه اول نتيجه مورد نظر را كسب كنيم و سپس دنبال بازي هجومي باشيم.
هافبك جوان استقلال زمين لغزنده ورزشگاه آزادي را عاملي تاثير‌گذار روي كيفيت بازي دانست و گفت: يك هفته روي زمين‌هاي خشك تمرين كرده بوديم. به يكباره با بارندگي روز شنبه ناچار شديم در روي زميني لغزنده تمام تاكتيك‌هاي تمرين شده را پياده كنيم. با اين تغيير وضعيت افت كيفي بازي دور از انتظار نبود.
اميرآبادي در پايان تصريح كرد: براي هواداران پيروزي در اين بازي مهم است و خوشحاليم از رضايت خاطر آنها. مطمئنا دچار غرور نمي‌شويم و از همين هفته در پي كاهش اختلاف امتيازهايمان با تيم هاي سپاهان و ذوب آهن هستيم تا اينكه تا پايان نيم فصل صدرنشين شويم.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha