پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۳۲۵۸
۱۶:۱۰
۱۳۸۴/۰۸/۱۵

انگلیس تاسیسات هسته ای جدید احداث می کند

۱۶:۱۰
۱۳۸۴/۰۸/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، این تحقیق نشان می دهد که اکثریت مردم به این باور رسیده اند که انرژی هسته ای نقشی ضروری در برآورده کردن نیازهای بخش انرژی انگلیس و کاهش گاز دی اکسید کربن دارد.
55 درصد مردم انگلیس معتقد هستند که تاسیسات انرژی هسته ای قدیم باید با تاسیسات هسته ای جدید جایگزین شوند و سایر منابع تجدید پذیر انرژی همچون انرژی باد به کار گرفته شود.
این تحقیق همچنین نشان می دهد اگر چه 54 درصد از افراد شرکت کننده موافق این مسئله بودند که انرژی هسته ای زیان هایی دارد ولی معتقدند کشور به این انرژی به عنوان بخشی از توازن انرژی با زغال سنگ، گاز و انرژی باد نیاز دارد. تقریبا از هر 10 نفر، چهار نفر معتقد بودند که محدودیت های برنامه ریزی باید برداشته شود تا تاسیسات انرژی هسته ای در همان محل تاسیسات قدیمی سهل تر ساخته شود.
با وجود آنکه تمام اعضای کابینه دولت با ساخت تاسیسات هسته ای جدید موافق نیستند ولی این تحقیق به حامیان این صنعت از جمله تونی بلر و سردیوید کینگ، مشاور ارشد علمی دولت انگلیس انگیزه لازم برای پیگیری جایگزینی تاسیسات را می دهد.
حامیان این طرح، انرژی هسته ای را به عنوان بهترین روش برای کاهش گاز کربن می دانند که یکی از نگرانی های جهانی است.
وزارت بازرگانی و صنایع انگلیس نیز بررسی را در زمینه مسائل انرژی هسته ای آغاز کرده است.
مهمترین مانع ساخت تاسیسات هسته ای جدید مسائل حل نشده مکان ذخیره ضایعات رادیو اکتیو و هزینه اولیه ساخت این تاسیسات است.
فعالان این صنعت در تلاش هستند تا نمایندگان پارلمان را متقاعد کنند که ساخت تاسیسات جدید علاوه بر کاهش گازهای خروجی دی اکسید کربن، امنیت منابع را افزایش و بهای انرژی را کاهش می دهد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha