پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۳۲۹۷۳
۱۷:۲۸
۱۳۹۲/۱۲/۰۶

توضیحات ظریف درباره دیدار هیات اروپایی با ستوده و پناهی

توضیحات محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ، نمایندگان سوال کننده را قانع نکرد.
۱۷:۲۸
۱۳۹۲/۱۲/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: «سیدحسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره جلسه این کمیسیون با وزیر امور خارجه به ایرنا گفت: ظریف برای پاسخ به 9 سوال 117 نفر از نمایندگان امروز (سه شنبه) در این کمیسیون حضور یافت.

وی افزود: در این جلسه ابراهیم آقامحمدی نماینده خرم آباد سوالی در مورد ملاقات هیات اروپایی با مجرمین فتنه 88 و تقدیم جایزه 50 میلیون یورویی به هر یک از آنان به پاس معارضه با جمهوری اسلامی ایران داشت.

نقوی حسینی ادامه داد: ظریف درمورد این سوال گفت که اولا پولی به آنها پرداخت نشده است و ثانیا ما هم مخالفت خود را با ملاقات مذکور اعلام کرده بودیم و همچنین بعد از ملاقات هم سفیر احضار و برخورد شده است و دیگر این که هیچ شرطی برای ورود هیات پارلمان اروپایی از طرف ایران پذیرفته نشده است اما آقامحمدی از این توضیحات قانع نشد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha