آفتابنیوز : 
منابع خبری گزارش دادند کمال اللبوانی رئیس حزب تجمع لیبرال دمکرات سوریه تماس های خود را با کاخ سفید گسترش داده وجلساتی را با استیون کروش معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید برگزار کرد.
یک سخنگو در این حزب به منابع عربی خبر داد در این جلسه نحوه اعمال فشار توسط دولت آمریکا بر نظام حاکم در سوریه جهت انجام اصلاحات وتحول دمکراتیک در کنار مجازات مسئولین متهم به دست داشتن در ترور رفیق حریری مورد بحث وبررسی قرار گرفت.
کاخ سفید هم خبر داد دولت بوش تصمیم گرفته است تمامی رهبران احزاب مخالف دولت سوریه را که در داخل سوریه مشغول فعالیت هستند در کاخ سفید استقبال کند.
در این حال ریاض الترک حقوقدان سوری واز مخالفان دولت بشار اسد نسبت به آمادگی دولت سوریه برای دادن پاسخ مثبت به تمامی درخواست های مهلیس ابراز شک وتردید کرد.