کد خبر: ۲۳۴۳۱
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۸۴ - ۲۱:۱۷

رابی ويليامز موفق ترين خواننده قرن

آفتاب‌‌نیوز : ويليامز با فروش 3/6 ميليوني آلبوم خود در رده اول و كلدپلي با فروش 2/6 ميليوني از آلبوم هايش در رده دوم قرار دارند ؛ " ديدو" نيز با فروش 7/5 ميليون نسخه در رده سوم قرار دارد. 

اين آمار به فروش آلبوم ها در بريتانيا طي فاصله زماني اول ژانويه 2000 تا 11 اكتبر 2005 مربوط مي شود. 

اين گزارش حاكي است "امينم" و" وست لايف" به ترتيب در رده هاي چهارم و پنجم قرار گرفته اند ؛ اين در حالي است كه در اين فهرست هنرمنداني چون " رانوراجونز"," بلو"," آناستازيا"," استيروفونيكس" ،" اوسيس" ، "كيلي مينوگ"," ويل‌‏يانگ" و" كريگ ديويد" رده هاي پايين تر را به خود اختصاص داده اند. 

لازم به ذكر است كه ويليامز در حال حاضر درصدد جدول فروش آلبوم هاي بريتانيا قرار دارد او به تازگي ششمين آلبوم استوديويي اش, "توجه عميق" را منتشر كرده است. اين خواننده 31 ساله نخستين آلبوم خود را با نام" زندگي از نگاه لنز" را در اكتبر 1997 منتشر كرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین