کد خبر: ۲۳۵۰۰۰
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۵
پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری به مردم توصیه کرد که از خرید پسته خندان خودداری کنند، زیرا گاهی فرایند لب خندان کردن پسته ها روی کیفیت پسته اثر منفی می گذارد و علاوه بر آن موجب نم کشیدن پسته می شود.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، اطمینان از سلامت آجیل یکی از نکاتی است که مردم باید به آن توجه داشته باشند، یکی از این نکات نیز آن است که آجیل تازه نباید هیچ بوی نامطبوعی مانند بوی نا، بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد.

همچنین وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل است، مشاهده بقایای حشرات مرده یا زنده بین آجیل ها نشان دهنده آن است که آجیل کهنه و فاسد است. بر اساس این گزارش، مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه غیر بهداشتی بودن آن است.

در گزارش پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری از مردم خواسته شده است تلاش کنند آجیلی که انتخاب می کنند شور نباشد و کمتر بو داده باشد.
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین