انتخاب یک ایرانی در میان 35 نوآور برتر جهان
به گزارش آفتاب نیوز،
نشريه تكنولوژي ريويو در سال ۱۸۹۹ميلادي فعاليت خود را آغاز كرده است و بيش از يك ميليون خواننده دارد.
در ميان برندگان پيشين جايزه اين نشريه، "سرگي برين" و "جري ينگ" بنيانگذاران "گوگل" و "ياهو" و نيز پروفسور "تد سارجنت" استاد دانشگاه تورونتو قرار دارند.
پروفسور پرهام اعرابي كه كرسي پژوهش در سيستمهاي اطلاعاتي چند گيرندهاي در كانادا را در اختيار دارد، به خاطر كارش در زمينه لگاريتمي مورد توجه قرار گرفته و انتخاب شده است كه مكان يك منشاء صوتي را محاسبه و سپس همزمان با حذف سر و صداي اضافي، آن منشا صوتي را تقويت ميكند.
اختراع اين دانشمند ايراني ميتواند روزي صداهاي اضافي در مكالمات تلفنهاي همراه را از بين ببرد و يا دستگاههاي هوشمند صوتي درخودروها را تقويت كند و اين فناوري، انقلابي در عرصه ارتباطات پديد خواهد آورد.
پروفسور اعرابي گفت : از بابت اينكه به عنوان يكي از ۳۵مبتكر برتر جهان انتخاب شده ، مفتخر است، بويژه با توجه به جايگاه والاي دانشمندان و مهندسان ديگري كه امسال و در سالهاي گذشته برگزيده شدند.
وي بنيانگذار آزمايشگاه پژوهش و ساخت ابزارهاي هوشمند دريافت و آگاهي در دانشگاه تورونتو است.
فهرست دستاوردهاي پروفسور اعرابي كه هم اكنون ۲۹سال دارد طولاني است، وي تنها در دو سال، دكتراي خود را در دانشگاه استنفورد دريافت كرد و در سن ۲۴سالگي به يكي از جوانترين پروفسورها در كانادا و در ۲۸سالگي، يكي از جوانترين استادان دانشگاه تورونتو تبديل شد.
پژوهشهاي پروفسور اعرابي درباره روباتهاي هوشمند، روابط و فعل و انفعالات ميان انسان و كامپيوتر و شناسايي قوي صوتي سخن و گفتار است در بيش از پنجاه نشريه علمي انتشار يافته است.