پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۳۶۲۳۳
۱۸:۴۸
۱۳۹۲/۱۲/۲۷

تعداد مصدومان چهارشنبه‌سوری به هفت تن رسید

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران گفت: شمار مصدومان چهارشنبه‌سوری در روز سه شنبه به هفت تن رسید.
۱۸:۴۸
۱۳۹۲/۱۲/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: حسن عباسی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح عملکرد تکنیسین‌های اورژانس در چهارشنبه آخر سال، گفت: در ساعت 14:12 ظهر امروز وقوع انفجاری در پشت‌بام منزل مسکونی در خیابان "هنگام" به اورژانس تهران اعلام شد که متاسفانه در پی این انفجار چهار نفر مصدوم شدند.

وی افزود: همچنین دقایقی پیش انفجار نارنجک دست‌ساز در محدوده جنت‌آباد تهران به اورژانس 115 اعلام شد که با حضور ماموران در محل حادثه، مشخص شد یک رهگذر زن 20 ساله بر اثر انفجار نارنجک دستی، از ناحیه چشم دچار آسیب شده است.

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران با بیان اینکه بر اساس آخرین اعلام تکنیسین‌های اورژانس از محل حادثه، این زن 20 ساله در محل درمان شده است، گفت: در حال حاضر دو مورد درمان مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال نیز در حال انجام است که اطلاعات تکمیلی این دو مورد به زودی مخابره می‌شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
چهارشنبه سوری
ارسال پیام
captcha