پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۱:۲۸
کد خبر:۲۳۶۲۷۱
۰۸:۳۰
۱۳۹۲/۱۲/۲۹

ساخت اولین خانه باچاپ سه‌بعدی/تصاویر

محققان هلندی نمونه اولیه‌ای از خانه چاپ سه‌بعدی را به نمایش گذاشته‌اند که با استفاده از بلوک‌های پلاستیکی غول‌پیکر ساخته شده است.
۰۸:۳۰
۱۳۹۲/۱۲/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: مراحل ساخت نخستین خانه چاپ سه‌بعدی به نام Lego House در آمستردام آغاز شده و سه سال بطول می‌انجامد.

به گزارش ایسنا، برای ساخت نخستین خانه چاپی از یک چاپگر سه‌بعدی عظیم به ارتفاع شش متر استفاده شده است؛ چاپگر بصورت لایه به لایه مواد پلاستیکی را بر روی یکدیگر قرار داده و یک بلوک غول‌پیکر با ساختار لانه زنبوری تولید می‌کند.


ساخت یک بلوک لانه زنبوری به وزن 180 کیلوگرم که برای ساخت قسمت‌های مختلف خانه استفاده می‌شود، یک هفته زمان می‌برد.

هر بلوک پس از ساخته شدن درون چاپگر سه‌بعدی، با ماده فوم پر می‌شود که از استحکامی مشابه بتن برخوردار بوده و از دوام بالایی برخوردار است.



به گفته محققان، با استفاده از این فناوری امکان ساخت یک خانه کامل، بازسازی یا تغییر در بخش‌های مختلف منزل فراهم می‌شود.







گزارش خطا
ارسال پیام
captcha