کد خبر: ۲۳۶۳۱
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۸۴ - ۰۹:۴۶
معاون سیاسی وزیر کشور خطاب به معاونان استاندار اصفهان:

‌ از شورای شهر استعفا دهید

آفتاب‌‌نیوز :  علی جنتی (فرزند آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان)‌ معاون سیاسی وزارت کشور عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان اصفهان، دو معاون جدید استانداری اصفهان را معرفی کرد.

 جنتی با اشاره به حضور دو معاون جدید استاندار اصفهان در شورای اسلامی شهر اصفهان گفت:‌ قبل از استفساریه مجلس براساس بررسی های حقوقی به انجام داده ایم ملاحظه شد که اعضای شورای اسلامی شهرها براساس قانون نمی توانند معاون و مشاور استاندار باشند باید به مجردی که مسئولیت می پذیرند از عضویت در شورای اسلامی شهر استعفا بدهند. 

گفتنی است «علی جنتی» در این جلسه با قدردانی از زحمات معاونان سابق، «محسن نیلی احمدی آبادی» را بجای «مرتضی تهران» به عنوان معاون برنامه ریزی اداری و مالی و «حسین آذین» را به جای «علی شفیعی پور» معاون سیاسی امنیتی استانداری معرفی کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین