آفتابنیوز : آفتاب: وی تصریح کرد: فیبر هویج، سیب و کرفس با افزایش ترشح بزاق دهان، موجب رفع بوی بد دهان می شوند.
این متخصص افزود: از سویی دیگر، اگر خوراکی های فیبردار، بعد از غذای اصلی مصرف شود، پلاک باکتریایی دندان را به طور کامل از بین می برد و مثل یک مسواک طبیعی عمل می کند.
پدرامی اظهار داشت: همچنین باکتریهای فعال و مفید ماست به طور مستقیم برفعالیت باکتریهای بد دهان تأثیر می گذارد و مانع از ایجاد بوی نامطبوع می شود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف آسیاب شده و محلول برگ رزماری، زیره و اکالیپتوس، ترخون، نعنا و گشنیز بعد از غذا، به هضم بهتر کمک مؤثری می کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران