کد خبر: ۲۳۶۷۵۶
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸

امروز چی بخوریم؟ / سوم فروردین، املت ویژه برای آدم‌های ویژه

اسم عید که می آبد ناخودآگاه یاد پلو و چلو می‌افتیم و لباس‌های نویی که اصلا بعید نیست در آنها حسابی معذب باشید به خصوص بعد از اینکه پلو و چلو را هم اساسی بر بدن زده باشید!
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: حالا بیایید و حداقل برای امسال نوروز این عادت‌ها را ترک کنید. کمی راحت‌تر بگیرید. راحت‌تر بپوشید و راحت‌تر بخورید. می‌گویند زندگی را هر طور بگیرید همانطور پیش می‌رود. پس حداقل در باب خوراک این آسان گیری را امتحان کنید. از همین روست که برای امروز به شما املت ویژه را پیشنهاد می‌کنیم. حالا دیگر میل خودتان است که در کدام وعده غذایی این املت را نوش جان کنید چون برای هر سه وعده غذایی می‌تواند مناسب باشد.

 
مواد لازم:

تخم مرغ: 6 عدد (این تعداد برای 3 نفر در نظر گرفته شده)

شیر: 6 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد متوسط

جعفری تازه خرد شده: 3 قاشق سوپخوری

روغن: 6 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

روش تهیه:

1- ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید و اینقدر هم بزنید تا پف کند. می‌توانید از هم زن برقی هم استفاده کنید.

2- کمی نمک و فلفل را به همراه شیر داخل تخم مرغ پف کرده بریزید و دوباره هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند.

3- در این مرحله باید سراغ ماهی تابه‌ای بروید که لبه‌های آن نسبتا بلند باشد و سپس روغن‌ها را داخا تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

4- حالا مخلوط مایع تخم مرغ و شیر را داخل ماهی تابه بریزید طوریکه کاملا صاف تمام سطح تابه را بپوشاند.

5- احتیاجی به هم زدن نیست فقط کافی است در تابه را ببندید تا املت به قول معروف حسابی خودش را بگیرد.

6- بعد از اینکه املت سفت ، بسته شد گوجه فرنگی‌های خرد شده را به همراه جعفری در سطح آن پراکنده کنید.

7- در آخرین مرحله باید املت را رول کنید و برای سرو کردن داخل ظرف مناسبی بگذارید.

8- اگر احیانا میهمانی از راه رسید و شما مجبور شدید او را هم شریک املت خود کنید می‌توانید کمی نخود فرنگی پخته شده را هم کنار ظرف بریزید تا به قول معروف ماجرا مقداری جدی‌تر شود. سیب زمینی پخته و یا پوره سیب زمینی هم نمی‌تواند گزینه بدی برای هر چه شیک‌تر سرو کردن این املت باشد.

 

نکته:

ویژگی این املت استفاده از شیر در آن است که قطعا غذای شما را خوشمزه‌تر می‌کند. نمک و فلفل را به اندازه استفاده کنید و فراموش نکنید اگر بتوانید اینقدر آسان گیر شوید که همین املت را هم به میهمانانتان تعارف بزنید بدون اینکه نگرانی بابت آبروریزی داشته باشید آنوقت شما هم آدم ویژه‌ای خواهید بود. همین می‌شود که تیتر ما با عنوان املت ویژه برای آدم‌های ویژه کاملا مصداق پیدا می‌کند. مهم نهاد آدم‌هاست.

اگر کتاب تروریست خوب نوشته دوریس لسینگ را نخوانده‌اید به شما پیشنهاد می‌کنیم آن را مطالعه کنید. در بخشی از این کتاب وصف حال صبحگاهی شخصیت اصلی این طور توصیف شده است: «آنها هر دو مشغول خوردن نان تست و نوشیدن قهوه‌ی پر رنگ و غلیظ بودند. هر دو بسیار شل و وا رفته روی صندلی افتاده و داشتند خستگی‌شان را رفع می‌کردند و با خنده‌ای گنگ و بی‌رنگ که حاکی از خوش نیتی و پاک نهادی بود ، سپر محافظ آلیس شدند. آنها فقط نشسته بودند و استراحت می‌کردند و تمایلی به صحبت کردن نداشتند. آلیس با خود گفت : این هم یک جور زندگی است!»

باور کنید املت خوری و آسان گیری فقط به جهت صرفه‌جویی مالی حائز اهمیت نیست. خب این هم یک جور زندگی است دیگر! امتحانش کنید...

 

فردا چی بخوریم؟

چهارم فروردین از دل پایتخت خوش آب هوای این‌روزهای تعطیل بیرون می‌زنیم و می‌رویم سمت شیراز دوست داشتنی که بهارش بهاری است بی‌نظیر. فردا را با شیرازی پلو دوست داشته باشید که اتفاقا دوست داشتنی هم هست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین