پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۳۷۵۷
۱۵:۱۳
۱۳۸۴/۰۸/۱۷
در خصوص امامي فر , گل محمدي و سيد عباسي

جلسه هيات منصفه فدراسيون فوتبال برگزار شد

۱۵:۱۳
۱۳۸۴/۰۸/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، در وهله اول موضوع شكايت عليرضا امامي فر از باشگاه پرسپوليس بار ديگر مطرح شد كه در اين بين وكيل امامي فر لايحه اي را تقديم هيات منصفه نمودو وكيل باشگاه پرسپوليس دو هفته فرصت خواست تا در اين مدت تصميماتي از جانب باشگاه پرسپوليس اتخاذ گردد. 

همچنين يحيي گل محمدي نيز با وجود شكايت پرسپوليس از وي به دليل حضور در اردوي تيم ملي غايب بود نماينده گل محمدي مدعي بود كه دو فقره چك (طلب) از باشگاه پرسپوليس مربوط به دوره مديريت غمخوار در دست اوست و 20 درصد طلب پرسپوليس با اين دو چك قابل تمكين است در اين خصوص هيات منصفه به طرفين فرصت داد تا مشكل شان را با يكديگر برطرف سازند. در غير اين صورت هيات منصفه وارد عمل مي شود. 

بحث آخر جلسه هيات منصفه ديروز به موضوع شكايت باشگاه سپاهان از سيد عباسي باز مي گشت باشگاه سپاهان مدعي است طبق قانون نقل و انتقالات سيد عباسي مي بايستي پس از جدايي 20 درصد از قرارداد جديد خود را به حساب اين باشگاه واريز نمايد اما در طرف مقابل سيد عباسي نيز مدعي است كه دو فقره چك از اين باشگاه را در اختيار دارد كه هنوز نقد نشده است علي ايحال تصميم گيري در اين مورد به جلسه بعدي هيات منصفه موكول شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha