کد خبر: ۲۳۸۹۰۴
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۱

هر قزوینی در سال چند کیلو نمک می‌خورد؟

کار‌شناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اعلام کرد: هر فرد در استان قزوین، به طور متوسط پنج کیلو گرم نمک مصرف کرده که این میزان مصرف حدود 2.8 برابر استاندارد است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: نوروزعلی عزیزخانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: هر فرد در استان قزوین، به طور متوسط پنج کیلوگرم نمک مصرف کرده که چون طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، هر فرد در سال باید کمتر از 1.8 کیلوگرم نمک مصرف کند، در واقع، مصرف نمک در این استان، حدود 2.8 برابر استاندارد اعلام شده است.

وی افزود: با احتساب جمعیت یک میلیون و 200 هزار نفری استان، 6000 تُن نمک در سطح استان به مصرف رسیده که با توجه به توصیه سازمان بهداشت جهانی، حدود 4000 تُن، بیش از نیاز مصرف شده است.

کار‌شناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، خاطرنشان کرد: این مقدار نمک مصرف شده علاوه بر نمک سر سفره و نمکی که هنگام پخت به غذا اضافه می‌شود که از طریق وجود نمک در موادغذایی به صورت طبیعی و غذاهای فرآوری شده محاسبه شده است.

وی اضافه کرد: به طور مثال در 100 گرم شیر و خامه 0.1 گرم، در یک عدد تخم‌مرغ، مقدار 0.16گرم و در 100 گرم چیپس، مقدار سه گرم نمک وجود دارد.

عزیزخانی هشدار داد: با مصرف زیاد نمک، احتمال ابتلای فرد به بیماری‌های فشار خون، قلبی عروقی، پوکی استخوان، ناراحتی‌های کلیوی و سرطان معده، افزایش پیدا می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین