کد خبر: ۲۴۰۴۴
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۸۴ - ۱۴:۱۹

رفاه پیشانی دولت احمدی نژاد خواهد بود

آفتاب‌‌نیوز : کاظمی در ابتدای سخنان خود ضمن ابراز خوشحالی از حضور در مجلس گفت: این وزارتخانه پیشانی دولت است و رئیس جمهور نیز با تاکید بر گستردگی این سازمان در سراسر کشور تاکید خود را نسبت به اجرای طرح های مختلف برای تحقق شعارهای دولت نهم اعلام کرده است.

کاظمی ادامه داد: اگر در جمهوری اسلامی به کسی مسئولیتی واگذار می شود این موضوع نعمتی از سوی خداوند برای خدمت به مردم است و شکر این نعمت خدمت و کوشش در این مسیر است.

وی با تشریح مهمترین سرفصل برنامه خود تاکید کرد: تعامل منطقی و اصولی با مجلس یکی از مهمترین تاکیدات من در دوران وزارت خواهد بود چرا که این موضوع به نفع کشور بوده و قابلیت افزایش توان مدیریت اجرایی کشور را فراهم خواهد کرد.

کاظمی تاکید کرد: هر مدیر باید یک شنونده خوب برای انتقادات و توصیه های افراد دلسوز باشد و بتواند از افراد فرهیخته اهل علم و آگاه در رشته های مختلف استفاده کند تا تعاملی صحیح با نخبگان کشور فراهم باشد.

وزیر پیشنهادی وزارت رفاه و تامین اجتماعی اظهار داشت: این وزارتخانه پیشانی دولت است و رئیس جمهور نیز با تاکید بر گستردگی این سازمان در سراسر کشور تاکید خود را نسبت به اجرای طرحهای مختلف برای تحقق شعارهای دولت نهم اعلام کرده است.

کاظمی اضافه کرد: قانون این وزارتخانه مترقی و متعالی است و مدیر خوب باید با اجرای دقیق آن بتواند بسیاری از مشکلات موجود در این زمینه را از میان بردارد.

وی با ارائه شاهد مثال در زمینه اهمیت این وزارتخانه گفت: در تشریح اهمیت موضوع رفاه و تامین اجتماعی در کشور همین بس که شورای عالی رفاه به ریاست رئیس جمهور و حضور وزرای مختلف به همراه وزیر رفاه به عنوان دبیر این شورا تشکیل می شود.

وزیر پیشنهادی وزارت رفاه و تامین اجتماعی، نظام تامین اجتماعی را دارای وجوه مختلفی مثل بازنشستگی و بیکاری، حمایت از توانبخشی و حوزه امدادی عنوان کرد و افزود: باید با دیدی کارشناسی و علمی به این وزارتخانه نگاه کرد چرا که مسائل مهمی چون فقرزدایی، بیمه روستایی و صندوق بیماران صعب العلاج در نگاه عمومی به این وزارتخانه دیده می شود.

وی بعد اقتصادی را نیز در این وزارتخانه حائز اهمیت دانست و گفت: در تمامی دنیا برای تامین ذخایر بیمه از راهکارهای قانونی ثروت اندوزی استفاده می شود که اگر این موضوعات در کشور ما نیز به نحو صحیحی انجام نگیرد، شاهد ورشکستگی تامین اجتماعی با سابقه بیش از 30 سال خواهیم بود.

کاظمی راهکار این موضوع را تشخیص منابع و مصارف آن دانست و اضافه کرد: باید با تشکیل مرکز اطلاعات و پایگاه داده ها بتوانیم شرکت ها و راهکارهایی را که در بحث اقتصادی به این مجموعه کمک می کند، شناسایی کرده و به سمت بهره وری بیشتر در این زمینه حرکت کنیم.

وی طلب این وزارتخانه از دولت را بیش از 4500 میلیارد تومان دانست و گفت: با چنین رقم بدهی سالانه حدود 600 میلیارد تومان منابع مالی به علت عدم سرمایه گذاری سالانه از دست می دهیم.

وزیر پیشنهادی وزارت رفاه و تامین اجتماعی، در پایان با اشاره به نظر مساعد کمیسیون های مختلفی چون بهداشت، صنایع و فرهنگی در خصوص رای اعتماد به وی گفت: با اینکه ما یک میثاق نامه با رئیس جمهور امضا کرده ایم اما فکر می کنم میثاقی را که با برادر شهیدم امضاء کرده ام بهترین دلیل ادامه دادن راه شهدا و خدمت گزاری به مردم باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین