مشاجره لفظی بولتون و عنان
به گزارش آفتاب نیوز، 
میزان همکاری سوریه که نام برخی از مقامات ارشد آن به عنوان مظنون در گزارش دتلو مهلیس آمده است، از محوری ترین سوالات بسیاری از اعضای سازمان ملل است.
پیش از این کاندولیزا رایس در سیزدهم اکتبر اعلام کرده بود که میزان این همکاری در واقع بیان گر حد تبعاتی است که سوریه باید متحمل شود.
اما مشاجره میان جان بولتون و کوفی عنان زمانی آغاز شد که عنان در ملاقات با وزیر امور خارجه مصر، احمد بالغیث در جمع خبرنگاران اعلام کرد که سوریه همکاری همه جانبه ای با ایالات متحده داشته است.
پس از این سخنان، جان بولتون در موضعی خصم آمیز، اعلام کرد که میزان همکاری مقامات سوری بسیار پایین است.
عنان نیز در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اظهار نظر بولتون، گفت: من هیچ نظری در خصوص اظهار نظر وی ندارم.
کوفی عنان در قاهره و در جمع خبرنگاران اعلام کرد که مقامات سوری در خصوص همکاری با سازمان ملل به وی اطمینان داده اند.