موسس حزب اعتماد ملي که با ایسنا گفتگو می کرد درباره نيازمنديهاي اصلاحات به اصلاح يادآور شد:« اينكه بگوييم اصلاحات به اصلاح نياز دارد، حرف درستي است؛ اما در صورتي محقق ميشود كه عامل شكستشان را كه تفرقه، تشتت و ناهماهنگي بود، شناسايي و تحليل كنند.»
وي گفت:« عده قليلي امروز سر و صدا ميكنند و بازار مسگرها راه مياندازند و مانع از شناسايي عوامل شكست اصلاحطلبان ميشوند.»
كروبي با اعتقاد به اينكه به بازتعريف اصلاحات نياز وجود دارد، تصريح كرد:« بايد چارچوبي براي اصلاحات ايجاد شود. از سال 78 كه اختلافات شروع شد، بر اين موضوع تاكيد ميكرديم، اما متاسفانه در همه مسائل آنقدر دير عمل ميكنيم و رفع مشكل نميكنيم تا گلويمان را ميگيرد و ما را خفه ميكند.»
موسس حزب اعتماد ملي گفت:« ما با افرادي كار ميكنيم كه با پذيرش اختلاف سلايق كه طبيعت انسانهاست، نزديكي فكري - سياسي داريم. اصلاحطلبان هم قبلاً به هم نزديك بودند، اما متاسفانه حوادثي پيش آمد كه از لحاظ فكري متفاوت شدند كه البته اين اشكالي ندارد.»
وي افزود:« ما 17 سال پيش مجمع روحانيون را تشكيل داديم و امروز من استعفا دادهام و تا 17 سال ديگر هم معلوم نيست چه پيش ميآيد.»