پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۴۱۸۰
۲۰:۲۸
۱۳۸۴/۰۸/۱۸

علي پروين: پرسپوليس را ترك نكرده‌ام

اگر 7 بازي ديگر را هم ببازيم باز قهرمان مي‌شويم
۲۰:۲۸
۱۳۸۴/۰۸/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، علي پروين روز گذشته قبل از شروع تمرين به شكلي ناباورانه در تمرين پرسپوليس حضور يافت تا به تمامي شايعات درخصوص عدم حضورش در اين تيم پايان دهد.

علي پروين پيش از شروع تمرين جلسه‌اي را با حضور بازيكنان برگزار كرد سرمربي پرسپوليس رو به بازيكنان تيمش گفت: «بازي با استقلال سه امتياز داشت كه تمام شد پس آن بازي را به فراموشي بسسپاريد.
مصاحبه‌هاي گوناگون انجام ندهيد و خودتان را بي‌جهت وارد حاشيه‌نكنيد بعضي‌ها قصد دارند ما را وارد حاشيه سازند اما اسير اين مسائل نشويد.هر كس به سهم خود بايد تيم را از حالت فعلي خارج سازد. »
در پايان اين جلسه نيز بازيكنان پرسپوليس قول دادند از اين بعد با نيرويي مضاعف در خدمت پرسپوليس باشند.
علي پروين پس از پايان جلسه ديروز در گفت‌وگويي با (ايپنا) به سؤالات در كنار زمين چمن ورزشگاه كارگران و در حالي كه ناظر تمرينات تيمش بود پاسخ داد. 

خبر كناره‌گيري شما از پرسپوليس واقعاً عجيب بود؟ 

چه كسي اين حرف را زده است، كي و در كجا اين صحبت را انجام داده‌ايم كه ديگر قصد ندارم در تمرينات پرسپوليس شركت كنم. 

اما اين خبر... 

واقعاً متأسفم براي برخي رسانه‌ها كه بدون آنكه از درستي خبر مطمئن شوند آن را به اطلاع همه مي‌رسانند و مردم را به اشتباه مي‌اندازند. 

يعني اين خبر را تكذيب مي‌كنيد؟ 

صد در صد. در هيچ كجا اعلام نكرده‌ام كه ديگر قصد شركت در تمرينات پرسپوليس را ندارم با مديرعامل فعلي مشعول كار هستيم تا تكليفمان مشخص شود. 

از اين موضوع جدا شويم از بازي مقابل رقيب ديرينه بگوييد.

برابر استقلال بد بازي نكرديم. به مراتب فرصت‌هايي بيش از استقلال داشتيم اما از آنها استفاده نكرديم در عوض مهاجم استقلال از تنها فرصت به دست آمده استفاده كرد و توپ را درون دروازه ما جاي دارد. 

شما پس از باخت تمام اشتباهات را بر گردن مدنچي انداختيد؟ 

اين موضوع را «حتماً» بنويس كه در مورد معدنچي اشتباه كردم نبايد بعد از بازي آن طور مقابل معدنچي اظهارنظر مي‌كردم!!
معدنچي در زمين حريف توپ را از دست داد بنابراين بقيه بازيكنان پشت سر او هم بايد مانع از پاس فرزاد مجيدي و نهايتاً دريافت گل مي‌شدند.
البته مدافعان ما نبايد اجازه حمل توپ را به فرزاد مجيدي و نهايتاً مانع ضربه زني عنايتي مي‌شدند و فرشيد كريمي هم بايد زودتر دو گام به جلو بر مي‌داشت ضمن اينكه در آن حالت عصبي بعد از بازي شايد برخي حرف‌ها هم زده شود. 

نظر شما درباره انتخاب اعضاي هيأت‌مديره بخصوص شخص «غمخوار» چيست؟ 

هيچ حرفي در رابطه با انتخاب اعضاي هيأت‌مديره نزده‌ام بخصوص راجع به فردي «خاص» كه از آنها تفسيرهاي مختلف مي‌شود. 

گفته مي‌شود شما به صراحت از مديرعامل سابق پرسپوليس انتقاد كرده‌ايد و گفته‌ايد اگر ايشان به هيأت مديره اضافه شوند به 
هيچ وجه با پرسپوليس كار نخواهيد كرد؟ 

كي و كجا اين حرف را زده‌ام چه كسي مرا موقع زدن اين حرف پيدا كرده و خودش اين جمله را شنيده است پس به شايعات توجه نكنيد. 

شايد اين حرف‌ها بعد از باخت به‌وجود آمده باشد به‌هر حال شما بيش از چهار سال است كه‌ در شكست رقيب ديرينه ناكام مانده‌ايد. 

فوتبال برد و باخت دارد شايد اشكال از من باشد شايد هم مشكلات از بازيكنان نشأت بگيرد اما علي پروين به تمام چم و خم‌ فوتبال آگاه است.
اگر علي پروين امروز پرويني شده كه همه از او ياد مي‌كنند فقط به خاطر حضور مردم است اگر هم ما را هو كنند باز همان مردم هستند.
در هر حال فوتبال است و بعضي مواقع نمي‌شود كاري كرد، ما در بازي شموشك، ذوب‌آهن و چند بازي ديگر بد بازي كرديم شايد تماشاگران حق داشتند. 

قبول داريد بازيكنانتان مقابل استقلال انتحاري و با تمام قوا بازي نكردند؟ 

ديگر بايد چه كار انجام مي‌داديم كه انجام نداديم ما با سه فوروارد اولادي، جواد كاظميان و عليزاده مقابل استقلال بازي كرديم هيچ بازيكني كم‌كاري نكرد و همه بازيكنان با جان و دل بازي كردند ولي خب بعضي وقت‌ها «توپ» توي دروازه نمي‌رود و از دست من مربي كه آن كنار هستم هم كاري برنمي‌آيد اما همه چيز درست مي‌شود. 

چه زماني مشكلات پرسپوليس حل مي‌شود؟ 

به شما قول مي‌دهيم كه اگر ملوان را با يك نتيجه خوب ببريم همه چيز مثل سابق مي‌شود و همه چيز فراموش مي‌شود!! 

اما باخت به استقلال به اين زودي‌ها از ذهن هواداران پرسپوليس پاك نخواهد شد؟ 

نه اگر ملوان را ببريم همه اين مسائلي كه الان پيش آمده از بين خواهد رفت. 

شما قصد نداريد با مديريت باشگاه درخصوص مشكلات پرسپوليس شركت كنيد؟ 

يكشنبه گذشته با خطيب قرار جلسه داشتم اما در آن جلسه شركت نكردم ديروز هم مشكل شخصي برايم به‌وجود آمد، به همين دليل در تمرينات شركت نكردم، موضوعي كه براي بعضي‌ها يكي از داغ‌ترين سوژه‌ها تبديل شد. 

اين روزها اختلاف عميق شما با غمخوار به بحث اصلي رسانه‌ها تبديل شده است. 

در اين مورد هيچ نظري ندارم! فعلاً خطيب تمام هزينه‌هاي ما را متقبل شده است و كارها را اداره مي‌كند از ديد ما مديرعامل پرسپوليس كسي است كه با او كار مي‌كنيم. 

پس از مشخص شدن اعضاي هيأت مديره احتمال كار كردن شما با يك مربي خارجي وجود دارد؟ 

بايد ببينم چقدر بودجه براي مربي خارجي در نظر گرفته خواهد شد و چه كسي مدنظر است، البته اين مسائل بزودي مشخص خواهد شد. 

به نظر مي‌رسد امسال هم قيد قهرماني را زده‌ايد... 

ما 21 بازي ديگر را پيش‌رو داريم و به هيچ‌وجه قيد قهرماني را نزده‌ايم. با به دست آوردن 50 امتياز در پايان فصل با قهرماني ما همراه خواهد شد از اين به بعد اگر 7 بازي ديگر را هم ببازیم اما به شرط آنكه در بقيه بازي‌ها پيروز شويم قهرمان خواهيم شد. 

فكر نمي‌كنيد در انتخاب بعضي از نفرات اشتباه داشتيد؟ 

نه، فكر نمي‌كنم، منظورتان چه بازيكني است؟ 

مثلاً سيدعباسي، بسياري معتقدند اين بازيكن به درد بازي با استقلال مي‌خورد؟ 

سيدعباسي بازيكن بسيار خوبي است اما در آن بازي آمادگي صددرصد نداشت. بنابراين فكر كردم اگر از او استفاده كنم شايد جواب ندهد و به نوعي در مورد او ريسك نكردم. 

حامد كاويانپور زماني ستون پرسپوليس محسوب مي‌شد اما... 

حامد بازيكن بزرگي است كه از ابتداي فصل خوب بازي نمي‌كرد اما در مقابل استقلال بسيار بهتر از بازي‌هاي گذشته‌اش بازي كرد و كم‌كم به فرم ايده‌آل مي‌رسد در اصل ما انتظاري هم به غير از اين حامد نداريم. 

حرف آخر... 

حرفي باقي نمانده است...

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha