آفتابنیوز : آفتاب: مدیرکل شیلات گیلان در گفتوگو با ایسنا، منطقه گیلان، از بررسی علت تلف شدن ماهیان کفال خبر داد و توضیح داد: 20 تا 30 درصد کل ماهیان صید شده از دریای خزر را ماهیان کفال تشکیل میدهند. ماهی کفال گونه اقتصادی و از ارقام بالای ماهیان صید شده در دریای خزر است.
وی افزود: متاسفانه در سال گذشته تعداد بالایی از ماهیان کفال دریای خزر تلف شدهاند که سازمان دامپزشکی در حال بررسی علل بیماری و دلیل تلف شدن کفال ماهیان است.
مدیرکل شیلات استان گیلان با اشاره به اینکه هنوز مصرف ماهی کفال ممنوع نشده است، تصریح کرد: تا زمانی که علت بیماری ماهیان کفال مشخص نشود ما نمیتوانیم اطلاع رسانی به مصرف کنندگان داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه زمان صید به پایان رسیده است، افزود: ما انتظار داریم در این فرصت زمانی دلیل مشخصی برای بیماری کفال ماهیان اعلام شود.
سعیدی خاطرنشان کرد: با وجود این مشکلات صید ماهی از دریای خزر نسبت به سال گذشته 7 درصد افزایش داشته است. در سال جاری 80 درصد ماهیان صید شده ماهی سفید و 18 درصد ماهی کفال بوده است.