پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۴۲۹۹
۱۸:۵۵
۱۳۸۴/۰۸/۱۹

شاهرودی:صلیب سرخ به وضعیت زندانیان مسلمان رسیدگی کند

۱۸:۵۵
۱۳۸۴/۰۸/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،  سيد محمود هاشمي شاهرودي صبح امروز در ديدار معاون عمليات كميته صليب سرخ جهان با ايشان افزود: آنچه امروز در زندان‌‏هاي رژيم اشغالگر قدس يا زندان‌‏هاي آمريكا در مورد نقض حقوق بشر مي‌‏گذرد، جاي تاسف، تامل و پيگيري مجدانه دارد.
هاشمي شاهرودي با تاكيد بر وجود برخوردهاي تبعيض‌‏آميز در غرب و توجه دادن جهانيان به اين مساله مهم، خاطر نشان كرد: در اين برخوردهاي دوگانه به حقوق انسان‌‏ها و ظلمي كه به مردم مسلمان در فلسطين و ديگر مناطق مي‌‏شود، بايد مورد توجه صاحب‌‏نظران و انديشمندان قرار گيرد. 

رييس قوه قضاييه گفت: جنگ‌‏هايي كه در كشورهاي مختلف اتفاق مي‌‏افتد و جنايات بي‌‏شماري بر اثر اين جنگ‌‏ها و برخوردها صورت مي‌‏گيرد، بايد در كنوانسيون‌‏هاي حقوق بشر از جمله در صليب سرخ مورد بررسي قرار گيرد، ضمن آنكه بسياري از مظلومان و ستم‌‏ديدگان تنها قرباني جنگ‌‏هاي نظامي نيستند و مي‌‏بايست در تعريف عبارت جنگ در صورت امكان تجديدنظر صورت گرفته تا شمول قربانيان جنگ علاوه بر جنگ‌‏هاي نظامي، جنگ‌‏هاي سياسي و اقتصادي را نيز در برگيرد. 

در اين ديدار معاون عمليات كميته صليب سرخ جهان نيز اظهار كرد: صليب سرخ يك نهاد مستقل بوده و به جايي وابسته نيست و نقش اين نهاد كاهش جنگ‌‏ها و درگيري‌‏هاست.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
شاهرودی قوه قضاییه
ارسال پیام
captcha