پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۴۴۱۷
۱۰:۰۵
۱۳۸۴/۰۸/۲۱

ایوانف: موضوع هسته‌اي یکی از محورهای گفتگو با مقامات ايراني است

۱۰:۰۵
۱۳۸۴/۰۸/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، ايوانف جمعه شب هنگام ورود به تهران ، در فرودگاه مهرآباد و در گفت وگوي كوتاه با خبرنگاران افزود: در طول مدت حضور در تهران ، سعي خواهد شد در باره همه مسائل مورد علاقه طرفين بحث و گفت وگو شود موضوع هسته‌اي ايران تنها محور گفتگوها نخواهد بود.

ايوانف با اشاره به حساسيت موضوع هسته‌اي ايران براي روسيه ، افزود:
حساسيت اين موضوع باعث شده تا مسكو به دقت اين موضوع را زير نظر داشته باشد.

دبير شوراي امنيت ملي روسيه اضافه كرد: دولت روسيه رايزني‌هاي مختلفي را با مقامات ايراني انجام مي‌دهد تا به بهترين راه‌حل ممكن در اين زمينه دست يابد.

وي درپاسخ به اين پرسش كه «روسيه نيروگاه اتمي بوشهر را دقيقا چه زماني به ايران تحويل خواهد داد؟»، بدون ذكر تاريخ دقيق ، گفت: تحويل اين نيروگاه طبق برنامه از پيش تعيين شده و توافق مقامات دو كشور انجام خواهد گرفت.

ايوانف در برابر سوالات خبرنگاران ايراني و اصرار آنها ، گفت: « پاسخ شما را پس از ديدار و گفت وگو با مقامات ايراني خواهم داد»




---> ايران.روسيه.ايرنا.انرژي هسته اي.ايوانف.لاريجاني.شوراي امنيت.




گزارش خطا
برچسب‌ها:
ایوانف هسته ای
ارسال پیام
captcha