پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۴۴۶۱
۱۱:۳۹
۱۳۸۴/۰۸/۲۱

مصطفي دنيزلي: مجبوريم ذوب‌آهن را شكست دهيم

۱۱:۳۹
۱۳۸۴/۰۸/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، اين تيم هم اكنون موقعيت تقريباً خوبي در جدول دارد و با يك بازي كمتر نسبت به حريفانش يكي از شانس‌هاي كسب عنوان قهرماني محسوب مي‌شود.
اما سبزپوشان تهراني در چند هفته اخير نتايج چندان جالبي را نگرفته است و در آخرين ديدارش در ورزشگاه خانگي خود تن به تساوي دو بر دو داد كه نتيجه چندان خوبي براي مدعي عنوان قهرماني محسوب نمي‌شود.




مصطفي دنيزلي در آستانه ديدار حساس برابر ذوب‌آهن در مورد آخرين وضعيت تيم خود صحبتهاي جالبي را بيان کرد که آنها را در ذيل مي خوانيد:






پاس در چند هفته اخير امتيازات خوبي را از دست داده, اين طور نيست؟


كاملاً درست است. ما در چند هفته اخير نتايج چندان خوبي كسب نكرديم به خصوص در مقابل استقلال اهواز و راه‌آهن كه غيره منتظره نتيجه گرفتيم. سعي مي‌كنم پاس را دوباره به شرايط ايده آل برگردانم و اين تيم دوباره در روند امتياز‌گيري قدم بردارد. به هر حال خارج شدن از اين شرايط نيز احتياج به زمان دارد.





به نظر شما علت اينكه پاس چنين نتايجي گرفته چيست؟


در پاس بازي گروهي و دسته جمعي از هر چيز ديگري مهم‌تر است و بازيكنان نيز اين مسأله را مي‌دانند كه كار گروهي اينجا حرف اول و آخر را مي‌زند اما بعضي اوقات ما همه چيزمان را براي تيم نمي‌گذاريم. بعضي از بازيكنان خود را به طور كامل وقف تيم نمي‌كنند و بعضي از مسائل را جدي نمي‌گيرند. در واقع آنها بايد هم خودشان و هم تيم را جدي‌تر بگيرند.





در اين فصل نوسان داشتيد، بعضي اوقات در ديدارهاي مشكل خارج از خانه پيروز مي‌شويد و گاهي نيز در ديدارهاي بسيار آسان نتيجه نمي‌گيريد، دليلش چيست؟


قبول دارم پاس بعضي اوقات در ديدارهاي بسيار سخت و حساس پيروز مي‌شود ولي بازي‌هاي آسان را نمي‌تواند پشت سر بگذارد و در آن نتيجه نمي‌گيرد. ا


ين چيزي نيست كه فقط در ما ديده شود، بلكه اين يك مشكل كلي در ساختار فوتبال ايران است.


به نظر مي‌رسد كه در بازي‌هاي آسان و ديدارهايي كه فقط بايد سه امتياز را كسب كنيد، بازيكنان انگيزه چنداني ندارند و باز هم تأكيد مي‌كنم كه اين مشكل پاس نيست بلكه مشكل فوتبال ايران است. بعضي وقت‌ها نيز شرايط دست ما نيست و به خاطر مصدوميت و محروميت بازيكن خاطي يا جريمه‌هاي كارتي مجبوريم تيم را دائماً با تغييرات مواجه كنيم و اين مسأله روي بازي و نتيجه‌گيري ما تأُثير مي‌گذارد.





پاس گل نمي‌زند و مهاجمان اين تيم در دو قدمي دروازه توپ را از دست مي‌دهند، به نظر شما مشكل كجاست؟


هافبك‌هاي پاس عالي كار مي‌كنند و موقعيت‌هاي بسيار خوبي را ايجاد مي‌كنند اما خوب گل نمي‌زنيم.


در اين زمينه دو چيز اهميت بسيار زيادي دارد. 1- زدن ضربات آخر كه بايد با دقت تمام نواخته شود 2- بدشانسي و نبود تمركز. اينها مشكلاتي هستند كه بعضي وقت‌ها ممكن است در گلزني يك تيم تأثير داشته باشند.


در واقع مسائل زيادي در يك مهاجم بايد كنترل شود. احساسات شخصي و فرم آن روز يك فوروارد كه اگر در شرايط نرمال و ايده‌آل نباشد باعث مي‌شود كه آن بازيكن حتي در چند قدمي دروازه هم نتواند توپ را به گل تبديل كند و مشكل اصلي ما هم اين است كه به خوبي از موقعيت‌ها استفاده نمي‌كنيم.





ميثم منيعي و هادي شكوري به‌رغم حضور ثابتشان در پاس و بازي براي اين تيم در ليست جديد تيم‌ملي حضور ندارند، درخصوص دعوت نشدن اين دو بازيكن صحبت كنيد؟


ميثم و هادي در پاس ثابت بازي مي‌كنند. در واقع هر دوي اين بازيكنان نسبت به گذشته تغيير نكرده‌اند، اينكه چرا دعوت نشده‌اند را بايد از خودشان پرسيد اما براي حضور يك بازيكن در تيم‌ملي شرط اول تداوم داشتن و تثبيت در باشگاه است و اينكه در باشگاه موفق باشند تا بتوانند در تيم‌ملي جايگاه ثابتي پيدا كنند.





ولي اين دو نفر در پاس تداوم دارند، اين طور نيست؟


چرا ولي اين فقط بخشي از قضايا است و بخش ديگر مربوط به نظر شخصي برانكو. بعضي اوقات ممكن است كه در تيم باشگاهي بازي نكني ولي به خاطر علاقه و اعتقاد سرمربي تيم‌ملي دعوت شوي به هر حال انتخاب بازيكن تا حدود بسيار زيادي سليقه‌اي نيز است.


به نظر هيچكدام از اين مسائل ارزشي ندارد و مهم اين است كه در ليست نهايي جام‌جهاني حضور داشته باشي. براي بازيكنان حضور در جام‌جهاني اهميت دارد و من فكر مي‌كنم اين بازيكنان در جام‌جهاني حضور خواهند داشت.





اين هفته در دستگردي ميزبان صدرنشين مسابقات يعني ذوب‌آهن هستيد، كمي درخصوص اين ديدار صحبت كنيد؟


ذوب‌آهن تيم بسيار خوبي است و به حق در صدر جدول قرار گرفته است. ما مجبوريم ذوب‌آهن را شكست دهيم و نشان بدهيم كه از آنها بهتر هستيم و براي قهرمان شدن پتانسيل بالايي داريم. ما اين هفته كار دشواري پيش رو داريم و خيلي مسائل را بايد ثابت كنيم. پس فقط براي سه امتياز و پيروز شدن وارد زمين مي‌شويم.





آيا پاس دوباره تا پايان نيم فصل به صدر جدول برمي‌گردد؟


ما امتيازات خوب و زيادي را تا اينجاي كار از دست داده‌ايم اما فكر مي‌كنم كه در آينده مي‌توان جبران كرد و اگر 31 امتياز كسب كنيم هر چند تا حدودي عقب افتاده‌ايم اما براي نيم فصل امتياز خوبي است و ما را در كورس نگه مي‌دارد، رقابت اصلي از نيم فصل دوم شروع مي‌شود.





حرف خاصي باقي مانده است؟


در يك تيم اين فقط بازيكن نيست كه مشكل دارد، بعضي اوقات مربيان هم مشكل دارند من هم مي‌دانم كه به خاطر يكسري مشكلات نتوانسته‌ام با تمام ظرفيت خودم كار كنم اگر مربي از نظر روحي شرايط خوبي نداشته باشد روي تيمش نيز تأثير مي‌گذارد. مربي فقط يك تمرين دهنده و فرمانده نيست بلكه او يك خانواده هم دارد و بايد مشكلات خانوادگي و فرزندانش را نيز حل كند. خبر خوب از خانواده روحيه مرا نيز بالا مي‌برد و روحيه من كه بالا برود تيم نيز خوب كار مي‌كند. ما افت و خيز داشتيم چون من زياد سرحال نبودم اما دوباره تيم را به شرايط ايده‌آل و خوب برمي‌گردانم و مقابل ذوب‌آهن تمام اين مسائل حل مي‌شود و همه چيز را پشت سر مي‌گذاريم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha