پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۲۴۵۷۸۳
۱۱:۲۵
۱۳۹۳/۰۳/۰۶

16 روز تا جام جهانی

در بازی جنجالی هلند و پرتغال داور مسابقه 16 بار (12 کارت زرد و 4 کارت قرمز) به بازیکنان دو تیم کارت داد.
۱۱:۲۵
۱۳۹۳/۰۳/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: جام جهانی 2014 برزیل 18 روز دیگر آغاز می‌شود و 32 تیم حاضر در این رقابت‌ها در هشت گروه چهار تیمی برابر هم به میدان می‌روند. سایت فیفا تا آغاز برگزاری جام جهانی 2014 برزیل اقدام به روز شمار این رقابت‌ها کرده و هر روز به مناسبت تعداد روزهای باقی مانده یک واقعه مربوط به جام جهانی را مورد بررسی قرار داده است.

دیدار پرتغال و هلند یکی از جنجالی‌ترین دیدار‌های جام جهانی بود که بسیار خشن دنبال شد. والنتین ایوانف داور روسیه‌ای این دیدار 12 بار از کارت زرد و 4 بار از کارت قرمز استفاده کرد. این دیدار به "جنگ نورنبرگ" معروف شده است.

به گزارش ایسنا، در این دیدار کاستینیا، دکو، خالد بولاهروز و جیوانی فان‌برونکهروست از داور مسابقه کارت قرمز دریافت کردند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
جام جهانی فوتبال
ارسال پیام
captcha