آفتابنیوز : آفتاب: دستگاه «Peres» برای تشخیص تازه بودن محصول طراحی شده و میتواند خطرزا بودن محصولات برای سلامتی یا مسمومکننده بودن آنها را شناسایی کند.
این بینی الکترونیکی به کاربران اجازه میدهد تا کیفیت و تازگی گوشت، مرغ و ماهیها را تعیین کنند.
دستگاه مزبور باید توسط کاربر بر روی غذا گرفته شود. این بینی از چهار حسگر برخوردار است که بر دما، رطوبت، آمونیاک و ترکیبات آلی فرار در هوای اطراف غذا نظارت میکند.
این اطلاعات سپس از طریق بلوتوث برای تلفن هوشمند کاربر ارسال میشود. برنامه موجود بر روی گوشی هوشمند به محض دریافت اطلاعات به نمایش توصیههایی متناسب با تازگی غذا میپردازد.
به گزارش ایسنا، حسگرهای موجود در Peres میتوانند بیش از 100 ترکیب آلی فرار را در غذا شناسایی کنند که بسیاری از آنها نشانگرهای قوی برای تازه و ایمن بودن محصول مصرفی محسوب میشوند.