پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۴۶۶۹۶
۲۲:۴۸
۱۳۹۳/۰۳/۱۲

دستیار ارشد رئیس‌جمهور: دولت از تمدید قرارداد کی‌روش حمایت می‌کند

حسین فریدون، دستیار ارشد رئیس جمهور اسلامی ایران می گوید که دولت آماده است تا برای تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش از فدراسیون فوتبال حمایت کند.
۲۲:۴۸
۱۳۹۳/۰۳/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: دستیار ارشد رییس جمهور که به نمایندگی از ایشان در مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال حضور پیدا کرده بود، درباره این مراسم گفت: مراسم خوبی بود و من ملی‌پوشان را با روحیه دیدم. ان‌شاءالله که این تیم در جام جهانی موفق باشد.

وی درباره حمایت‌های دولت از تیم ملی و فدراسیون و به ویژه برای تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش گفت: دولت آمادگی کامل دارد تا همان طور که تاکنون از تیم ملی و فدراسیون حمایت کرده، باز هم این حمایت‌ها را داشته باشد. تمدید قرارداد با کی‌روش در اختیار وزارت ورزش است اما دولت، برای تحقق این امر آماده همه گونه همکاری است.

به گزارش ایسنا، حسین فریدون درباره عدم حضور دکتر روحانی در این مراسم نیز گفت: بدی آب و هوا و طوفان امروز تهران مانع از آن شد که رییس جمهور در این مراسم حاضر شوند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha