پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۲۷
کد خبر:۲۴۸۳۶۶
۱۲:۵۷
۱۳۹۳/۰۳/۲۵

عراقچی‌ مهمان‌ کمیسیون‌ امنیت‌ ملی‌ مجلس

عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان بعدازظهر امروز مهمان کمیسیون امنیت ملی مجلس است و به تشریح روند مذاکرات هسته‌ای خواهد پرداخت.
۱۲:۵۷
۱۳۹۳/۰۳/۲۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان بعدازظهر امروز مهمان کمیسیون امنیت ملی مجلس است.

وی در نشست این کمیسیون به تشریح رایزنی‌های اخیر در ژنو و رم با هیأت‌های آمریکا، فرانسه و روسیه خواهد پرداخت.

پنجمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ قرار است از فردا (دوشنبه) در شهر وین برگزار و به احتمال زیاد در این دور از گفت‌وگوها قرار است تدوین پیش نویس توافقنامه جامع هسته‌ای آغاز شود.

هیأت‌های ایران و آمریکا روزهای ۱۹ و ۲۰ خرداد ماه در شهر ژنو به مدت حدود ۱۲ ساعت به گفت‌وگو پرداختند.

هیأت‌های ایران و فرانسه نیز روز ۲۱ خرداد ماه در شهر ژنو به مدت سه ساعت و نیم گفت‌وگو کردند و چهارشنبه شب (۲۱ خرداد ماه) هیأت‌های ایران و روسیه به ریاست عراقچی و روانچی با سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه به رایزنی پرداختند.

به گزارش فارس، پنجمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ قرار است از فردا (دوشنبه ۲۶ خرداد ماه) تا ۳۰ خرداد ماه در شهر وین برگزار شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha