پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۴۸۳۷۰
۱۳:۰۵
۱۳۹۳/۰۳/۲۵
قائم مقام بانک مرکزی خبر داد

افزایش نقدینگی به 602 هزار میلیارد تومان

قائم مقام بانک مرکزی از قرار‌ گرفتن اقتصاد ایران در آستانه خروج از رکود تورمی همچنین افزایش رقم نقدینگی به 602 هزار میلیارد تومان در فروردین‌ماه سال جاری خبر داد.
۱۳:۰۵
۱۳۹۳/۰۳/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: اکبر کمیجانی در بیست‌وچهارمین سیاست‌های پولی و ارزی رشد نقدینگی، پایه پولی، ضریب فزاینده نقدینگی را از بخش‌های عرضه عنوان کرد و افزود: رشد پایه پولی در یازده ماهه سال 92 به 5.2 درصد رسیده که پایین‌ترین رشد پایه پولی از سال 86 به بعد است.

وی گفت: روند سالم‌سازی در اقلام پایه‌ی پولی نشان می‌دهد که ساختار نقدینگی در سال 92 نسبت به سال 91 بسیار سالم‌تر بوده است.

به گزارش ایسنا، قائم مقام بانک مرکزی همچنین از آخرین آمار نقدینگی کشور سخن گفت و افزود: نقدینگی در فروردین‌ماه سال 92 به 602 هزار میلیارد تومان رسیده است. این در حالی است که با وجود این‌که در ماه‌های آغازین سال رشد منفی نقدینگی داریم در سال جاری این روند مثبت بوده است.

خبر تکمیل می‌شود...
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بانک مرکزی
ارسال پیام
captcha