پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۴۸۸۷
۰۱:۰۴
۱۳۸۴/۰۸/۲۳

از تیم قدیم هسته ای ظریف ماندنی شد

۰۱:۰۴
۱۳۸۴/۰۸/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، در محافل سیاسی شایع شده بود که در هنگام سفر احمدی نژاد به نیویورک قرار بر این شده که ظریف از این سمت کنار گذاشته شود که متکی وزیر امور خارجه این اقدام را به بازگشت هیات به تهران موکول کرده ولی در تهران، مقامات ارشد نظام، رای به ادامه فعالیت طریف داده‌اند. 

ظریف از معدود دیپلمات‌های ارشد ایران است که مراحل رشد خود را در وزارت خارجه از سطح کارمند محلی شروع کرده و مدارج ترقی را پلکانی و به تدریج طی کرده است و در بدنه کارشناسان و مدیران وزارت خارجه بعنوان یکی از زبده‌ترین دیپلمات‌های کشور از وی یاد می شود.

 ظریف در دولت هاشمی و خاتمی معاون وزیر خارجه بود و در اجلاس سران کنفرانس اسلامی در تهران، سخنگوی اصلی اجلاس بود و مخالفانش همواره از وی بعنوان رئیس تیم نیویورکی ها یاد می کنند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ظریف
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۱۱:۳۰ - ۱۳۸۴/۰۸/۲۳
با سلام
متاسفانه اطلاعات شما نادرست است . آقاي ظريف از كارمند محلي ناگهان به معاون وزيري ارتقا پيدا كرد. معلوم نيست منظوراز پلكان ترقي چيست.
پاسخ