آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه جمهوری اسلامی به نقل از یک استاد دانشکده داروسازی نوشت:
زماني كه عسل با خربزه مخلوط ميشود، تركيبهاي موجود در اين دو ماده خوراكي با يكديگر واكنشي نشان ميدهند كه نتيجه اين واكنش، به وجود آمدن يك ماده سفت و سخت است. به همين دليل، اگر خربزه و عسل باهم مصرف شوند، سفت شدن ماده حاصل از تركيب آنها، باعث ميشود هضم براي دستگاه گوارش بسيار سخت شود. در يك كلام اينكه خربزه و عسل، تركيبي ديرهضم و بدهضم است. در موارد بسيار زيادي هم ديده شده افرادي كه خربزه و عسل را باهم خوردهاند، دچار دلدردهاي شديدي ميشوند. البته اين دلدردها در حدي نيستند كه بتوانند منجر به مرگ يا مرگ آني افراد سالم شوند.