رایس:
کشور فلسطین، اسراییل را تقویت می کند
به گزارش آفتاب نیوز، 
رایس در ادامه سخنانش مدعی شد که تشکیل کشوری مستقل به نام فلسطین بی شک به مقامات اسراییلی برای تامین امنیت کمک خواهد کرد.
وزیر امور خارجه ایالات متحده از مقامات فلسطینی در خواست کرد تا با خلع سلاح شبه نظامیان از حمایت ایلات متحده برخوردار شده و از مقامات اسراییلی نیز در خواست کرد تا به تعهدات پیشین خود پایبند باشند.
از جمله این تعهدات توقف ساخت مناطق مسکونی یهودی نشین در کرانه باختری اشغالی است.
رایس که در حال حاضر در بیت المقدس به سر می برد، در این خصوص افزود: در صورتی که فلسطینیان به طور داوطلبانه به مبارزه، با تروریسم پرداخته و مانع از خشونت غیر قانونی نشده و اصلاحات دموکراتیک را پرورش دهد و در صورتی که اسراییل نیز از هرگونه اقدامی که آخرین مذاکرات را زیر سوال می برد، نیز خودداری کند، شرایط زندگی مسالمت آمیز و تشکیل دو کشور مستقل و همسایه نیز به خوبی فراهم خواهد شد.
رایس در خصوص حضور اعضای حماس در انتخابات پارلمانی فلسطین، گفت: هیچ دموکراسی نمی تواند حضور اعضای یک شبکه خرابکار و شبه نظامی را در دنیای سیاست تحمل کند.
در همین راستا، رایس از اسراییلی ها در خواست کرد تا با لغو پاره ای از محدودیت ها، راه را برای تجارت آسان تر برای فلسطینی ها هموار سازد.
وی در کنفرانسی که توسط یک موسسه تحقیقاتی مستقل ترتیب داده شده بود، در این خصوص گفت: آزادی عمل بیشتر، برای تمامی اقشار فلسطین از کشاورز تا تاجر ضروری است.
رایس بیش از این و در حالی که در حال سفر از عربستان سعودی به اسراییل بود، اعلام کرده بود که تشکیل کشور فلسطین باعث تقویت امنیت اسراییل می شود.
نیروهای اسراییلی نیز پیش از این اعلام کرده بودند که تنها زمانی به معاهده جاده راه باز خواهند گشت که فلسطینیان اقدام به خلع سلاح شبه نظامیان کنند.