پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۱۴
کد خبر:۲۵۰۳۷۳
۱۳:۰۱
۱۳۹۳/۰۴/۰۸

عمران‌زاده: رقم قراردادم کمتر از پارسال است

مدافع استقلال می‌گوید قراردادش با این تیم کش و قوسی نداشته و بعد از تماس مسئولان این تیم قراردادی را با آبی‌پوشان امضا کرده است.
۱۳:۰۱
۱۳۹۳/۰۴/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: حنیف عمران‌زاده پس از تمدید قراردادش با باشگاه استقلال گفت: امروز قرارداد دو ساله‌ای را با باشگاه استقلال بسته‌ام. این که مطرح می‌کنید قراردادم با این تیم کش و قوس داشت، درست نیست. هیچ کش و قوسی وجود نداشت. از باشگاه با من تماسی نگرفته بودند و بعد از این که تماس گرفتند و صحبت کردیم در استقلال ماندم.

او درباره رقم قراردادش اظهار کرد: رقم قراردادم کمتر از سال گذشته است.

مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که چرا رقم قراردادش را به طور صریح اعلام نمی‌کند، عنوان کرد: این که در دنیا قراردادها به صورت شفاف اعلام می‌شود، دلیلش این است که در آنجا به بازیکنان حمله نمی‌شود، بلکه در آنجا خیلی بیشتر از فوتبال ما پول خرج می‌شود و کسی حمله نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، حنیف عمران زاده در پایان و در پاسخ به سوالی درباره مهدی رحمتی گفت: نمی‌دانم که چه بگویم. به هر حال او رفته است و امیدوارم که موفق باشد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha