حسین سلیمی: موقعیت کنونی ایران در آژانس مناسب نیست
به گزارش آفتاب نیوز، 
حسين سليمي گفت: موقعيت فعلي ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي و افكار عمومي جهان مناسب نيست و براساس قطعنامه قبلي شوراي حكام پرونده ايران عملاً و به صورت حقوقي به شوراي امنيت فرستاده ميشود.
وي با بيان اينكه بعيد است كه با توجه به موضعگيريهاي اخير ايران بتواند از طريق ديپلماسي اتخاذ تصميم نهايي شوراي حكام را به تأخير بيندازد، گفت: ايران با مذاكرات گسترده تلاش ميكند پرونده در اين نشست به شوراي امنيت ارجاع پيدا نكند و تصميمگيري به نشست بعدي موكول شود اما به نظر ميرسد شرايط عمومي چندان با ما سازگار نيست.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: اخيراً كشورهايي مانند روسيه و آفريقاي جنوبي طرحهايي ارائه كردند كه اين طرحها به نوعي با ديدگاههاي اروپا نزديك بود و اگر ايران از كانال اين طرحها وارد مذاكره نشود، به نظر ميرسد در شوراي حكام شرايط مساعدي نخواهيم داشت.
وي با بيان اينكه درنشست آتي همه چيز مشخص خواهد شد، گفت: به دليل تركيب جديد شوراي حكام احتمال رسيدن به اجماع وجود ندارد و ممكن است از طريق رأيگيري رأي نهايي صادر شود.
عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي افزود: بايد در نظر داشته باشيم كه به دليل فعاليتهاي هستهاي و سوخت هستهاي به عنوان نقضكننده صلح و امنيت بينالمللي شناخته نشويم زيرا اگر شوراي حكام با هر مكانيزمي به اين جمعبندي برسد كه ايران با فعاليت خود در حوزه سوخت هستهاي ناقض امنيت بينالمللي است، مجموعه شرايط جهاني را بر ضد ايران به گونهاي سازمان خواهد داد كه ميتواند منافع ملي ما را به شدت به خطر بيندازند.