پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۵۴۷۵
۱۲:۱۷
۱۳۸۴/۰۸/۲۵

حسین سلیمی: موقعیت کنونی ایران در آژانس مناسب نیست

۱۲:۱۷
۱۳۸۴/۰۸/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، حسين سليمي گفت: موقعيت فعلي ايران در آژانس بين‌‏المللي انرژي اتمي و افكار عمومي جهان مناسب نيست و براساس قطعنامه قبلي شوراي حكام پرونده ايران عملاً و به صورت حقوقي به شوراي امنيت فرستاده مي‌‏شود.

وي با بيان اينكه بعيد است كه با توجه به موضع‌‏گيري‌‏هاي اخير ايران بتواند از طريق ديپلماسي اتخاذ تصميم نهايي شوراي حكام را به تأخير بيندازد، گفت: ايران با مذاكرات گسترده تلاش مي‌‏كند پرونده در اين نشست به شوراي امنيت ارجاع پيدا نكند و تصميم‌‏گيري به نشست بعدي موكول شود اما به نظر مي‌‏رسد شرايط عمومي چندان با ما سازگار نيست.

اين استاد دانشگاه ادامه داد: اخيراً كشورهايي مانند روسيه و آفريقاي جنوبي طرح‌‏هايي ارائه كردند كه اين طرح‌‏ها به نوعي با ديدگاه‌‏هاي اروپا نزديك بود و اگر ايران از كانال اين طرح‌‏ها وارد مذاكره نشود، به نظر مي‌‏رسد در شوراي حكام شرايط مساعدي نخواهيم داشت. 

وي با بيان اينكه درنشست آتي همه چيز مشخص خواهد شد، گفت: به دليل تركيب جديد شوراي حكام احتمال رسيدن به اجماع وجود ندارد و ممكن است از طريق رأي‌‏گيري رأي نهايي صادر شود.

عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي افزود: بايد در نظر داشته باشيم كه به دليل فعاليت‌‏هاي هسته‌‏اي و سوخت هسته‌‏اي به عنوان نقض‌‏كننده صلح و امنيت بين‌‏المللي شناخته نشويم زيرا اگر شوراي حكام با هر مكانيزمي به اين جمع‌‏بندي برسد كه ايران با فعاليت خود در حوزه سوخت هسته‌‏اي ناقض امنيت بين‌‏المللي است، مجموعه شرايط جهاني را بر ضد ايران به گونه‌‏اي سازمان خواهد داد كه مي‌‏تواند منافع ملي ما را به شدت به خطر بيندازند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سلیمی+هسته ای
ارسال پیام
captcha