پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۲۵۵۱۳
۱۴:۱۶
۱۳۸۴/۰۸/۲۵

ورود به حریم خصوصی افراد وجاهت اخلاقی ندارد

۱۴:۱۶
۱۳۸۴/۰۸/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،  وی اظهارداشت: آنچه باید برای مجلس ملاک باشد توانایی و قدرت مدیرتی است. اینکه با سیاستهای اعلام شده از سوی رئیس جمهوری تطبیق داشته باشد تمدن ساده زیستی، سلامت، عدم آلودگی به مسائل مالی همه از دیگر ملاکها برای مسئولیت وزارت عنوان کرد. 

نماینده شهرکرد تاکید کرد: طرح مطالب و شایعاتی در مورد وزیر پیشنهادی نفت از ناحیه مجلس نیست. بعضی از جریانات در بیرون از مجلس برای تسویه حساب های شخصی اظهار نظرهایی می کنند و آن را نیز به مجلس نسبت می دهند. 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: با توجه به اینکه دیپلماسی نفت از صنعت نفت مهمتر است در نظر گرفتن افراد شناخته شده، با تجربه و آشنا به این حوزه بسیار مهم است که باید بدنه مهندسی و کارشناسی نفت اقبال و رویکرد مثبت به این افراد داشته باشد. 

وی اظهار داشت: هنوز برنامه « تسلطی» برای نمایندگان تشریح نشده و برنامه ای از وی دریافت نگردیده است. 

تمدن گفت: هر چیز باید با هم سنجیده شود و به صرف حضور در حوزه نفت نمی توان به آن اکتفا کرد هر چند هم اکنون اظهار نظر در این باره بدون شناخت شکل است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha