آفتابنیوز : 
داوود نژاد روز چهارشنبه گفت: اگر اين بار هم نقشه بكشند و نگذارند اين فيلم درست و حسابي اكران شود بيكار نمينشينيم و دست روي دست نميگذارم و به شدت واكنش نشان مي دهم.
وي توضيح داد: پس از سالها به كارگردان در سينماي حرفهاي هم اكنون ميبينيم كه در وضعيت بين مرگ و زندگي قرار گرفته ام.
داوود نژاد توضيح داد كه از فيلم نياز تا ملاقات با طوطي آنقدر مصيبت و رنج براي اكران اين فيلمها كشيده است كه بارها به خودش گفته است: عليرضا ي ديوانه اين سينما را و خودت را نجات بده !.وي ادامه داد: آثار سوء آزار و اذيت هنرمندان در زمان اكران فيلمهايشان، فقط به خود آنها وارد نميشود بلكه ممكن است آدمي را از پاي در بياورند، مريض كند ، ديوانه كند يا حتي به سكته كردن بكشاند.
وي ادامه داد : اگر ما بساز بفروش يا وارد كننده بوديم و اين بلاها بر سر ما ميامد مسئلهاي نبود.
او گفت: ضربههاي كاري كه در هنگام اكران فيلمهايم به من وارد شده خيليها را از پا در آورده و من در حقيقت آدم جان سختي بودهام. ولي هم اكنون بيش از اين توان مقاومت ندارم و حاضر هم نيستم اصول حرفهاي خود را زير پا بگذارم.
داوود نژاد ادامه داد: در هنگام نمايش فيلم نياز، قانوني وجود داشت كه فيلمهاي با درجه الف ، چهار هفته مي توانند بر پرده اكران بمانند ولي وقتي نوبت به فيلم من رسيد، اين قانون لغو شد! در حاليكه نياز يك فيلم فرهنگي بود كه توسط بخش خصوصي توليد شده بود.
به گفته داوود نژاد ،عاشقانه نيز يكسال توقيف بود و پس از يكسال با كمك آقاي ضرغامي معاونت وقت سينمايي عليرغم وجود فشارهاي بسيار، پروانه نمايش گرفت و تنها 20 روز بر پرده سينماها بود و در همان زمان پرفروشترين فيلم سال شد. اما در آن زمان وزارت ارشاد دستور داد تمام سانسهاي فوقالعاده را حذف كنند.
او افزود: در آن زمان سينما عصر جديد را به خاطر صابون دستشويي جريمه كردند که همان موقع مدير سينما به من گفت: اقاي داود نژاد مي دانيد كه سينما را به خاطر مسائل بهداشتي جريمه نكردند بلكه به خاطر فيلم تو جريمه كردند! و من مجبور شدم جريمه سينما را بپردازم!
داوود نژاد گفت: در زمان اكران مصائب شيرين، فيلم ها مي توانستند در 2 گروه سينمايي اكران شوند ولي وقتي نوبت به فيلم من رسيد گفتند قانون عوض شده و فيلمها تنها در يك گروه ميتوانند اكران شوند . وقتي اكران فيلم من تمام شد دوباره فيلمها مي توانستند در دو گروه نمايش داده شوند!
وي ادامه داد: در هنگام نمايش بچه هاي بده هم، علنا جلوي فيلم ار گرفتند و آن را توقيف كردند.
داوود نژاد گفت: تازه هيچكدام از فيلمهاي من اجازه پخش تيزر تلويزوني نداشتند و حتي براي برخي از فيلمها، در زمينه تبليغات محيطي محدوديتهايي ايجاد شد.