پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 21 June 2026
کد خبر:۲۵۵۶۲۵
۱۴:۰۹
۱۳۹۳/۰۵/۱۴

استعفای معاون وزیر خارجه انگلیس به خاطر غزه

معاون وزیر امور خارجه انگلیس در واکنش به موضع دولت لندن در قبال غزه استعفای خود را اعلام کرد و گفت: نمی‌توانم دیگر از سیاست‌های دولت در قبال درگیری میان اسرائیل و حماس حمایت کنم .
۱۴:۰۹
۱۳۹۳/۰۵/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: معاون وزیر امور خارجه انگلیس در واکنش به موضع دولت لندن در قبال غزه استعفای خود را اعلام کرد و گفت: نمی‌توانم دیگر از سیاست‌های دولت در قبال درگیری میان اسرائیل و حماس حمایت کنم .

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بارونس سعیده وارسی، وزیر پاکستانی الاصل دولت انگلیس در امور ادیان و جوامع و معاون وزیر خارجه در امور روابط خارجی و کشورهای همسود در توییتر رسمی خود اعلام کرد: با نهایت تاسف باید اعلام کنم که صبح امروز من متن استعفای خود را برای دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس ارسال کردم. من دیگر نمی‌توانم از سیاست‌های دولت در قبال غزه حمایت کنم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha