انتظار برای گزارش البرادعي
به گزارش آفتاب نیوز، 
اين منبع در بخش روابط عمومي آژانس بينالمللي انرژي اتمي كه از ذكر نام خود خودداري كرد امروز در خصوص احتمال سفر البرادعي به ايران گفت: البرادعي هنوز در اين مورد تصميم نگرفته و تاريخ مشخصي براي اين سفر تعيين نشده است.
يك منبع نزديك به مذاكرات هستهاي نيز روز گذشته گفته بود گزارش البرادعي قرار بود اوايل اين هفته منتشر شود اما تاكنون انتشار نيافته است.
اين منبع علت تاخير در انتشار آن را فشار اروپا و آمريكا به البرادعي و تلاش آنها براي جلوگيري از انتشار يك گزارش فني و حقوقي درباره برنامه هستهاي ايران و سياسي كردن آن عنوان كرد.
همچنين گزارشها حاكي است كه گروه دو نفره بازرسان آژانس بينالمللي انرژي اتمي طي روزهاي اخير به ايران آمدهاند و اكنون در اصفهان به سر ميبرند.
اين بازرسان تا 23 نوامبر (دوم آذرماه) در ايران هستند و از تاسيسات هستهاي در اصفهان و نطنز بازرسي ميكنند.
ماموريت اين دو تن پيگيري بحث تعليق برخي فعاليتهاي مربوط به غنيسازي اورانيوم است.
از ابتداي شروع بازرسيهاي آژانس بينالمللي انرژي اتمي از پايگاههاي ايران تاكنون 1400 نفر روز بازرسي از اماكن مختلف ايران انجام شده است كه در تاريخ فعاليتهاي اين نهاد بينالمللي ناظر هستهاي بي سابقه است.
نشست بعدي شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژي اتمي براي بررسي پرونده هستهاي ايران 24 نوامبر (پنجشنبه آينده) برگزار ميشود.
مدير كل آژانس بينالمللي انرژي اتمي پيش از اين تاكيد كرده بود اين آژانس در تحقيقات خود درباره مقاصد هستهاي جمهوري اسلامي ايران پيشرفت داشته است.
البرادعي اعلام كرد: ما در مسير درست حركت ميكنيم.