پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۲۶۰۴۰۸
۱۷:۰۴
۱۳۹۳/۰۶/۱۵

پرونده مرسی به دادگاه جنایی رفت

دادستان مصر پرونده محمد مرسی و 10 تن از مشاوران وی را به اتهام جاسوسی برای قطر به دادگاه جنایی ارجاع داد.
۱۷:۰۴
۱۳۹۳/۰۶/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: دادستان مصر پرونده محمد مرسی و 10 تن از مشاوران وی را به اتهام جاسوسی برای قطر به دادگاه جنایی ارجاع داد.

به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، محمد مرسی، ‌رئیس جمهوری برکنار شده مصر و دیگر افراد حاضر در این پرونده متهم هستند اطلاعاتی را که می‌توانسته به امنیت ملی مصر صدمه بزند در اختیار قطر قرار داده‌اند.

دادستان، مرسی و مشاورانش را متهم کرده که از طریق نمایندگی شبکه الجزیره در مصر این اطلاعات را به مسئولان قطری داده است.

به گزارش ایسنا، مرسی و دیگر رهبران اخوان المسلمین به اتهام‌های دیگری از جمله قتل تظاهرکنندگان مخالف، جاسوسی برای حماس، فرار از زندان، آسیب زدن به اموال عمومی و ده‌ها پرونده کیفری دیگر در مصر تحت تعقیب قضایی قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha