ايران به تعهدات بينالمللي خود پایبند بوده است
به گزارش آفتاب نیوز، 
وی درادامه افزود: گزارش مديركل آژانس بينالمللي انرژي اتمي درباره نحوه اجراي پادمان هستهاي درباره فعاليتهاي هستهاي ايران به دست ما هم رسيده است.
عضو تيم مذاکره کننده ايران افزود: در اين گزارش درباره نحوه ادامه همكاري ايران با آژانس در جهت رفع ابهامات باقي مانده در فاصله زماني اجلاس قبل و اجلاس آتي توضيحاتي آمده كه حاكي از اين است كه مديركل آژانس، محتواي گزارشدهي خود را درباره پرونده هستهاي ايران در يك چارچوب حقوقي و فني ساماندهي كرده است.
به گفته وعيدي اين گزارش نشان ميدهد ايران به تعهدات خود مطابق پيمانهاي بينالمللي متعهد بوده است.
براساس گزارش البرادعي مصاحبه با دو فرد غيرنظامي مسائل باقي مانده درباره P1 و P2 را به ميزان قابل قبولي برطرف كرده و پيشرفت خوبي حاصل شده است.
معاون بينالملل دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي كه از وين گفتوگو ميكرد افزود: در گزارش اخير البرادعي درباره اجابت درخواست آژانس درخصوص بازديد مجدد از پارچين در ايران اسم برده شده و به عنوان يك پيشرفت خوب برجسته شده است.
وعيدي تصريح كرد: در كنار تمام اين مطالب كه در خصوص اجابت ايران از درخواستهاي آژانس بوده است در گزارش اخير درخواستهاي ديگري از ايران نيز مطرح شده است كه نشان ميدهد آژانس قصد پايان بخشيدن به درخواستهاي خود را ندارد.
وي در پايان به عنوان جمعبندي گزارش البرادعي گفت: در جمعبندي اجمالي از گزارش اخير مديركل آژانس چند نكته قابل ارزيابي دارد.
1- ارائه چنين گزارشهايي كه بيشتر با رويكرد فني و حقوقي است حتما باعث افزايش اعتبار آژانس ميشود.
2- رويكرد فني و حقوقي آژانس با ايران زمينه معقول براي تدوام همكاري ايران با آژانس را فراهم ميآورد و هيچ كس از اين رويكرد زيان نميبيند.
3- صدور قعطنامههاي شوراي حكام نظير قطعنامه شورا در اجلاس قبلي، به جاي اينكه مبتني بر رويكردهاي فني و حقوقي باشد، متاسفانه مبتني بر رفتار سياسي بوده است.
وي در پايان تاكيد كرد: از نظر ما احتمال تكرار اين رفتار سياسي منتفي نيست.