آفتابنیوز : 
مجری این شبکه تلویزیونی که روزانه حدود 12 ساعت برنامه اجرا می کند در ادامه ادعاهای عجیب خود اضافه کرد: مسؤولان جمهوری اسلامی عامدانه در تلاش هستند تا پرونده ایران را به شورای امنیت بفرستند و سپس به اروپا و آمریکا مهاجرت کنند.
وی در پاسخ به سؤال یکی از تلفن کنندگان به برنامه علت چنین استدلالی را می پرسید، اظهار داشت: مسؤولان جمهوری اسلامی عاشق زندگی در آمریکا هستند، اما به خاطر رودربایستی رویشان نمی شود به این جا بیایند و به همین دلیل هم می خواهند با سرنگون کردن رژیم جمهوری اسلامی، شرایط زندگی در اروپا و آمریکا را برای خود آماده کنند.
این مجری که پاسخش با سماجت تلفن کننده روبرو شده بود پس از قطع تلفن فرد تماس گیرنده با عصبانیت اعلام کرد: لابد من از پشت پرده قضیه خبر دارم که این حرف را می زنم.
گفتنی است تلویزیون های سیاسی لوس آنجلس هر چند روز یک بار با اظهارنظرهای کوتاه بینانه خود پیرامون مسایل ایران، در سخنانی که نشان از عمق ناآگاهی آنان نسبت به جامعه ایرانی دارد، باعث مضحکه مخاطبین خود می شوند.